Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa skrzynka!

TheJeron78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z okazji Święta Niepodległości Hi-Rez dodał nową skrzynke "Inpendence" i dodał do niej nowego skina do Zeus. Jedna skrzynka kosztuje 400 gemów.

b1a9253bc56c34ba9f1155cf9a016bdb116.png

3d1d0a6712bbbe287b492f0c56e60b16349.png

/screeny z reddita

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Kto jeszcze gra Zeusem? Został strasznie znerfiony...

Niedługo będzie rework. :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Niedługo? Tzn kiedy? Bo czekam na niego długo i coś go nie widać :(

Przecież już jest.

8can.png

Opublikowano

Mnie też te skiny się nie podobają. Ani Ra, ani Zeus, ale to kwestia gustu. Jedynie Athena jakoś wygląda, ale ją już mam, więc nie muszę kupować skrzynki. :v

Opublikowano

Fajny skin.. tylko szansa (blah)

Zmieni ktoś nazwę tematu na "Nowa Skrzynka"? bo "Nowe...." a jest jedna nowa

Opublikowano

Skrzynka fajna, tyle, że droga i ogółem dwa skiny są warte ceny - Zeus i Ra.

Ogółem król bogów nie jest aż taki bardzo dobry, a ten skin szału nie robi. Zdecydowanie lepiej jest trafić Ra'mericana, który już wygląda lepiej.

Ale sam pomysł bardzo fajny, tylko cena... :)

@Szugones No może i tak, ale pomijając fakt tego eventu, bo pewnie większość wydała już zdobyte gemsy, jest ona droga dla gracza, który nie inwestuje realnych pieniędzy. Nie biorę tutaj pod uwagę eventów, a normalny dzień w Smite. 

Opublikowano

Skrzynka fajna, tyle, że droga i ogółem dwa skiny są warte ceny - Zeus i Ra.

Ogółem król bogów nie jest aż taki bardzo dobry, a ten skin szału nie robi. Zdecydowanie lepiej jest trafić Ra'mericana, który już wygląda lepiej.

Ale sam pomysł bardzo fajny, tylko cena... :)

nie ma to jak plakanie na cene gdy 1 dzien wczesniej hi rez sam dawal 400 gemow lel 

Opublikowano

@Szugones Trzeba było trochę pograć aby te 400 gemsów otrzymać, nic za darmo nie ma.

Taki chwyt żeby ściągnąć ludzi do gry.

no to chyba oczywiste? wygrać 6 meczy dziennie to nie problem.

8can.png

Opublikowano

@TheJeron78 Oczekiwałem takiej odpowiedzi.

Fajnie, że coś takiego robią nie mam nic przeciwko. Skrzynka słaba, ostatnio coś im nie wyszło, Ravana to totalna klapa.

Powinni też się trochę skupić na Europie.

Opublikowano

@Szugones Trzeba było trochę pograć aby te 400 gemsów otrzymać, nic za darmo nie ma.

Taki chwyt żeby ściągnąć ludzi do gry.

to bylo tylko 8 first winow lel dla w miare ogarnietego gracza nie powinien to byc jakikolwiek problem

Opublikowano

to bylo tylko 8 first winow lel dla w miare ogarnietego gracza nie powinien to byc jakikolwiek problem

ehm "tylko" to pojęcie względne. Arena 20min, Conq 40 min, Siege 30min, 3vs3 20min, MOTD 20min, ligowe jakieś godzina dwadzieścia,

co daje łącznie 3 godzin 30min na wszystko. Dla przykłady nie jestem graczem nowym i 5 siege jeden po drugim przegrane... także w plechy jakieś

2 godziny.

Co do Skin'a bardzo fajny chociaż niezbyt się nad nim napracowali ;d Z drugiej strony, może ten skin zachęci ludzi do grania Zeus'em

gdyż tak na prawdę jest on OP przy dobrym build'dzie i właściwym używaniem pasywki.

Opublikowano

ehm "tylko" to pojęcie względne. Arena 20min, Conq 40 min, Siege 30min, 3vs3 20min, MOTD 20min, ligowe jakieś godzina dwadzieścia,

co daje łącznie 3 godzin 30min na wszystko. Dla przykłady nie jestem graczem nowym i 5 siege jeden po drugim przegrane... także w plechy jakieś

2 godziny.

Co do Skin'a bardzo fajny chociaż niezbyt się nad nim napracowali ;d Z drugiej strony, może ten skin zachęci ludzi do grania Zeus'em

gdyż tak na prawdę jest on OP przy dobrym build'dzie i właściwym używaniem pasywki.

Jak ty grasz normalne conq po 40 min to nie ma co się dziwić, że dla cb jest to jakikolwiek wysiłek btw jak byś miała ograne mapy typu 3 vs 3 to w 90% jest to śmieszne 10 minut. 

oczywiście przy pickowaniu try hardu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...