Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL Problem z kontem.

DonOxim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was drodzy forumowicze. Piszę do Was z powodu mojego konta na metin2 pl.

Otóż jakieś 4 lata temu dostałem bana na konto na miesiąc za wulgaryzmy (trochę mnie wtedy poniosło).

Postać na której jest konto ma 94lvl bardzo dobre eq za które mógłbym dostać jakieś 1,6 tys zł.

Otóż po dostaniu bana 2 tygodnie pózniej musiałem wyjechać za granice wróciłem jakiś miesiąc temu i przypomniało mi się hasło i nick,

do konta więc wchodzę a tam pisze że twoje konto nadal jest zablokowane. Szczerze powiedziawszy zdenerwowałem się i napisałem do supportu.

I dostałem taką odpowiedz :

Odpowiedź od: Edwero Oceń odpowiedź 2015-06-28 11:58:31      

Witaj ---------,

Team nie ma możliwości weryfikacji zgłoszenia po tak długim okresie czasu.

Z poważaniem,
Edwero
Mistrz gry, serwer Samos
M2_Logo.png
Support: http://support.pl.metin2.gameforge.com/
Forum: http://board.pl.metin2.gameforge.com/
IRC: #Metin2.pl
Jak chronić swoje konto?

Zasady Kontaktu z Team - Ogólne Warunki Korzystania - Zasady Gry

Teraz mam pytanie do Was. Można coś jeszcze zrobić? Przecież to jest kradzież konta...

Opublikowano

Sprawdź email na którym zarejestrowane jest konto, jeśli wiadomości same Ci się nie kasują to może znajdziesz maila z powodem blokady. Niestety na odblokowanie konta nie masz już szans, też raz pisałem chyba po 3 miesiącach, bo wcześniej mnie nie było w Polsce i również nic nie dało się już zrobić. Możesz się kłócić, ale z nimi nie wygrasz.

Opublikowano

Gdybym był chu....m to zgłosiłbym to na policje jako kradzież konta ale co mi to da.

Po 2 konto istnieje ale jak mówiłem jest zablokowane.

Kur. co za ludzie pracują w tym teamie.

Opublikowano

@DonOxim miałem tak samo.Ze konto było nadal zablokowane i podobna była gadka.Ale napisałem jeszcze raz za co dostałem.I napisali,ze się pomylili i dali na stałe .Przepsrosili i tyle.Tylko jak nie znajdą prawdziwej blokady.To musisz im wysłac screena z emaila,ze dostales od nich bana z wulgi na miesiąc,a nie na stałe.Pozdro :) Ps. też miałem długi czas okresu jak do nich nie pisałem.Bo nie miałem czasu.Ale to prawda oni nie musza weryfikować w regulaminie masz do 2 tygodni maks weryfikowane są

/niereg. sygna

Opublikowano

Właśnie przeglądałem swojego emaila ale niestety jest problem nie mam tego emaila od ludzi z metin2.

Dostałem bana na miesiąc bo pamiętam dokładnie.

Nie wiem co robić piszę do nich lecz mnie zlewają ;/

Straszyć Policją nie wiem czy coś to da...

Opublikowano

Straszyć policją? Bo nie odbanowali Ci konta? Stary, widzisz co piszesz? xD Skisłem na maksa.

Chcesz odzyskać to wbijaj na IRC i gadaj z kimś z wysoką rangą. Nie masz innego sposobu juz.

201dzc.png

Opublikowano

Mozesz isc nawet do sadu.Ale to w Niemczech sąd i tam mozesz sie odwolywac.Ps cos slabo z nimi gadasz jak mi za drugim razem odbanowali.I ja pisalem bez wulg, kulturalnie. ;)

/niereg. sygna

Opublikowano

Miałem podobny problem, niestety na team PL nie ma co liczxyc.

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Miałem podobny problem, niestety na team PL nie ma co liczxyc.

nie zgodzę się.Trzeba do nich podejsc sposobem typu.Gralem tyle lat,całe moje dzieciństwo.I nie chce się denerwować,i myślę,że pan też itd... jak napisałem podobnie i konto odbanowali,ale musiałem im wysłać screena z emaila,że faktycznie konta ma bana miesięczne.Pozdrawiam i życzę powodzenia i dužo cierpliwości ;)

/niereg. sygna

Opublikowano

Niestety na PL'u na wszystko trzeba mieć dowód w postaci ss'a lub filmiku, inaczej strasznie ciężko się z nimi dogadać, a w regulaminie gdyby chcieli to na pewno by coś znaleźli i gdyby się tego trzymali to pewnie konta byś już nie odzyskał. 

Nie jestem pewien, ale czy konta nie są usuwane po jakimś czasie nielogowania się?

Opublikowano

Miałem podobnie napisałem do nich po 3-4 miesiącach a oni do mnie że sprawa jest przestarzała i nic nie mogą zrobić ... 

Ja to olałem bo konto było warte nw 10-15 zł.

Opublikowano

Przedmówcy mają rację, nie warto pisać do Supportu ponieważ nie istnieje w sprawa w której by cokolwiek zdziałali. Poza tym, to na Polskiego Metina i tak już nie ma co wracać bo nie ma nic do zaoferowania. Polecałbym ci puścić te konto w niepamięć, pomimo faktu iż się nad nią napracowałeś :( zaoszczędzisz sobie tylko nerwów, naprawdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...