Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze pliki ?

#NO Karolevsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1361622928-U485574.png x1 Na kij ten spam? Napisał to i tak się dowie, po co to tak dawać? Jedynie chcesz nabić posty.

((Proszę nie dawać ostrzeżenia mi, ponieważ ja go tylko upomniałem :P))

baner4.gif

Opublikowano

Nie ma w nich żadnych pierdół.

Zaczynasz wszytsko robić sam.

Jeżeli ogarniasz php i msql to polecam :)

,, Pierdół " To znaczy, błędów / bugów :) ?
Opublikowano

Nie prawda. W tych plikach są bugi. Mnóstwo... Może 40% gry tam jest. Nie wiecie, to nie moja wina. Ponoć nie macie bugów na swoim serwerach,a  nawet nie wiecie co macie. pff gardze takimi... ps: grzybiarz w req jest deklu... 0160 id o ile dobrze pamietam.

W client_cfg ustawiasz dane do polaczenia z plikami, do tego w req dajesz fix...

Opublikowano

Najlepsze pliki is : pliki by vasisek69 ( sfbros.leria.eu ) 

:D

Tower helpers work

Arena 100% work

Lochy 100% work

Guild attacks (not finished)

Hall of Fame 100% work

WC 100% work

Portal 100% work (SINGLE)

Portal 100% work (GUILD)

and more ... :)

Opublikowano

Najlepsze pliki is : pliki by vasisek69 ( sfbros.leria.eu )

:D

Tower helpers work

Link please ?

Arena 100% work

Lochy 100% work

Guild attacks (not finished)

Hall of Fame 100% work

WC 100% work

Portal 100% work (SINGLE)

Portal 100% work (GUILD)

and more ... :)

Link ?

Opublikowano

@ GILUxDILU Od kiedy w plikach Tulyity nie ma bugów? xD Jest dużo ich.

Ale w jakimś stopniu nadają się do gry, w przeciwieństwie do np. by Boles są o niebo lepsze. 

­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

@ GILUxDILU Od kiedy w plikach Tulyity nie ma bugów? xD Jest dużo ich.

Czy ja napisałem, że w tych plikach nie ma bugów? Owszem są, jak w każdym plikach publicznych jednak jest ich zdecydowanie mniej niż w plikach norberta czy bolesa.

Opublikowano

Sam się wykaż i naucz się php a potem próbuj robić server bo i tak te pliki tultiycośtam nie mają ukończonej w 50% gry . A pełnych plików nikt pewnie nie udostępni za darmo.

nostaleh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...