Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka dla gracza

Angred

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, 

Więc sprawa wygląda tak, miałem myszkę Kinzu v3 steelseries, myszka sama w sobie była dosyć dobra jednakże nie przypasowała mi kompletnie pod rękę, była za mała, pewnego dnia się zepsuła i aktualnie mam zapasową Tracer Pert TRM 503, myszka ta nie jest myszką do grania w cs, jednakże bardzo dobrze wpasowuje mi się w rękę, dodam ze trzymam myszkę tzw clap gripem z palcami ułożonymi w "szpony", sensor tej myszki jest zdecydowanie za słaby, dlatego też potrzebuje waszej pomocy w doborze myszki. 

Myszka ma być do kwoty maxymalnie 120 zł, nie musi to być oczywiście myszka światowej klasy, chodzi mi raczej o pogranie amatorsko, na poziomie kałacha, może w przyszłości orzełka. 

Zastanawiałem się nad myszką Bloody v7 jednakże z tego co czytałem ma dosyć słaby sensor jak na tą cenę, jakieś porady? Jak ktoś się zna na rzeczy to pisać, z góry dzięki za pomoc :D ­

­345mulx.jpg

Opublikowano

polecam a4tech x7, nie bloody v7, sam mam ją i jest wygodna i ma dobre dla mnie dpi 400 oraz 450

Również polecam tę myszkę, mam ją pare ładnych lat, jest w opłakanym stanie(działa tylko lpm i przyciski boczne) i mimo to gram na niej dalej. :D

Zamierzam kupić też taką samą lub coś prawie idealnie podobnego. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...