Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#Hasztag #Szpan

Kodzi12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja się tylko chwale xD (Bo gdzieś muszę, nie?).

Bo 50 minutach siedzenia w topce, uzbierałem 12k nie wiedząc o tym, po czym rozwalili mnie i zjedli :D

42cc7bfdbd6ddada.png

*.,.,.,.,.,.,.* A ty co osiągnąłeś w życiu? *.,.,.,.,.,.,.*

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

­Ogólnie gram w to troche i mam pytanie, o c**j Wam chodzi z tym hasztagiem #RZCW, bo sporo osób go ma. ;-;

ReZi założył swą armię, oznaczamy się #RZCW, tak samo hajsy $ lub armia jp #AJP

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

­

­Ogólnie gram w to troche i mam pytanie, o c**j Wam chodzi z tym hasztagiem #RZCW, bo sporo osób go ma. ;-;

Chodzi o "rezi crew", wystarczyło wpisać w google. Ogólnie to taka wojna między 2 grupami dzieci tj. od gimpera i reziego.

Opublikowano

Jak można mieć hashtag #rzcw?
Reziego oglądają tylko dzieci i dziewczyny ;-; Już wolałbym jakbyś miał [$] bo tam chociaż gimnazjum a nie podstawówka.

1

2

3

Opublikowano

To jest wyimaginowana wojna pomiędzy dwoma grupami aspołecznymi, mianowicie dzieci oglądające "Reziego" i dzieci oglądające "Gimpera".

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Jest od tego subforum, a poza tym nic nowego, ja miałem 20k, a jakoś nie muszę mieć potrzeby wstawienia marnego wyniku w celu powiększenia swojego e-penisa.

hasztag #żenada

Opublikowano

To jest wyimaginowana wojna pomiędzy dwoma grupami aspołecznymi, mianowicie dzieci oglądające "Reziego" i dzieci oglądające "Gimpera".

Powiedzmy sobie szczerze:

rezi - widownia średnio na poziomie 12 lat, jeśli starsze, to jak wyżej napisano, są to dziewczyny.

Znienawidzony lub hejtowany (zwykle) przez ludzi trochę lub bardziej starszych od tych 12 lat za wybijanie się na grze, która przyciągnęła do niego masę właśnie tej 12-nastoletniej widowni. 

gimper - widownia średnio na poziomie 15 lat, dzieci się nudzą przy oglądaniu nietypowych gier indie, wyzywaniu bez urazy innych czy żartów na temat homoseksualizmu.

Porównajmy to i sprawdźmy, jak się ma to do twojego posta - oglądasz reziego i próbujesz go na siłę bronić, albo nie znasz żadnego z nich i próbujesz być fajna.

Nie oglądam gimpera, więc nie masz argumentów - nie bronię go.

Wszystko to moje poglądy i oceny na oko, kiedyś obejrzałem po kilka odcinków każdego z nich, więc coś o tym wiem.

Taki suchar na koniec:

słońce mnie rezi

heheheh

Topic: Gratulacje, ja uzyskałem chyba max. 2 miejsce. :)

­

challenger.png

Opublikowano

Dzieci małe, nie bierzcie tej wojny #RZCW i Hajsów tak na serce i naprawdę. To tylko gra ;_;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...