Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki

ActivE22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Krótko,który model superluxów do CS:GO HD669 czy 668B czy może hd681 EVO ? Zależy mi na pozycjonowaniu i dość dobrym dźwiękiem po podlączeniu do integry :/

Opublikowano

HD669 mają z*******y bas, z tego co mi wiadomo. I właśnie je brałbym. Co do pozycjonowania pomiędzy HD669 a HD681 Evo większej różnicy nie poczujesz.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

HD669 jak najbardziej warte uwagi, a co do HD668B to nie wiem nic na ich temat.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Mam HD668b. Nie wziąłbym drugi raz. Czemu? W sumie nie do końca mi się podobają. Są półotwarte, wszystko w nich słychać, raczej kiepski bas. Za to scena z*******a, no ale takie mam odczucie.

Opublikowano

Mam HD668b. Nie wziąłbym drugi raz. Czemu? W sumie nie do końca mi się podobają. Są półotwarte, wszystko w nich słychać, raczej kiepski bas. Za to scena z*******a, no ale takie mam odczucie.

Pod co je podpinasz?

Opublikowano

688b mają mało basu i tak będzie. Mogłeś wziąć 669 które są zamknięte i mają zauważalnie więcej basu

Opublikowano

688b mają mało basu i tak będzie. Mogłeś wziąć 669 które są zamknięte i mają zauważalnie więcej basu

Ta ja wiem co mogłem wziąć, bo pisałem z tobą z zapytaniem jakie słuchawki wybrać (na gg) :P

To niech autor nie popełni tego samego błędu jak chce basu :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...