Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bugowanko i inne bajerki

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdzę i dam znać.

//Wydaje mi się, czy w podobny sposób bugowałem kiedyś kamienie duchowe na metin2.pl ? :D
Dajesz na handlu, akceptujesz, czytasz i w trakcie czytania Twój kolega akceptuje. 

Opublikowano

­Działa to jak ktoś używa starych questów do biologa z forum. W dodatku większość serwerów ma już poblokowane wstrzykiwanie obcych plików.

Opublikowano

Jeżeli działa, bo nie chce mi się sprawdzać to super, dajcie znać jeśli ktoś sprawdzi :D

Poszukujesz Administratora na forum? Zgłoś się do mnie !!

Pomogłem daj +

Opublikowano

­Działa to jak ktoś używa starych questów do biologa z forum. W dodatku większość serwerów ma już poblokowane wstrzykiwanie obcych plików.

Na początku Vesteris endymiona nie miał dobrych questów do biologa i tam bugowałem, tylko że trzeba było się p******** z plikami :D

Poza tym, mówię stare serwery, jak nowe to niestety trzeba się j**** z tym.

wrzuciłbym wam tego m2pythonloader, ale skan mi szaleje, więc jednak nie :(

Opublikowano

­

Na początku Vesteris endymiona nie miał dobrych questów do biologa i tam bugowałem, tylko że trzeba było się p******** z plikami :D

Każdy kto gra w Metina dobrze wie, że można bugować biologa przez handel a jeżeli tworzy ta osoba serwer to normalne, że będzie starała się to zablokować... widocznie endyś o tym zapomniał, najlepszym sie zdarza. :P

Opublikowano

Racja, mi juz na żadnym praktycznie nie działają modyfikacje. No chyba, że widzę, że serwer jest jakąś potężną sklejką kilku pakietów plików z innych serwerów to wtedy coś tam da się jeszcze skleić :D 

6lQcF0X.png

Zapraszam na mój kanał YouTube - Link w Profilu

Opublikowano

Wiesz włączyć ten skrypt to da się bardzo łatwo, tylko mówię wystarczy mieć chęć. Dużo pierdolamendo przy tym, a czy działać będzie to już inna kwestia - modlić się tylko o funkcje sprawdzające.

Opublikowano

Przydatne, działa na niektórych jak pisałeś bez funkcji sprawdzania itemu i nie tylko na oddawanie, na wymiany też więc spoko. Choć teraz ciężej użyć, na starych to nie ma po co ;p

Wstawka fajna ;)

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...