Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słaba drużyna

ShakeITMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema czy wy macie też takie gówna powyżej golda? Ja przed chwilą miałem jeszcze g4 [ juz 3 ... ] i co mecz trafiały mi się takie gowniaki co strzelać nie umieją a mają kałacha itp... Bez sensu są tacy ludzie co kupują boost na allgro ;/ Wy też tak macie ?

Opublikowano

Czemu obrażasz tych ludzi? Może po prostu mają problem z wbiciem rangi?

I mogłeś w ogóle temat ładniej napisać ._.

893961446222509646083.png

Opublikowano

CEVO, ESEA, FACEIT, ESL

Co do mm zwykłych. Granie samemu na takich rangach to już głupota. Bez ogarniętego teamu daleko nie zajdziesz. Popytaj, poszukaj, ogarnij sobie ludzi.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Od poziomu +g3/4 powinno się szukać już jakiegoś premade bo jednak samemu rzadko kiedy się tam gry wygrywa.

Siema czy wy macie też takie gówna powyżej golda? Ja przed chwilą miałem jeszcze g4 [ juz 3 ... ] i co mecz trafiały mi się takie gowniaki co strzelać nie umieją a mają kałacha itp... Bez sensu są tacy ludzie co kupują boost na allgro ;/ Wy też tak macie ?

Niekoniecznie kupili boosta, po prostu mieli szczęście i byli carrowani do wyższej dywizji(~20% społeczeństwa). 

Opublikowano

CEVO, ESEA, FACEIT, ESL

Co do mm zwykłych. Granie samemu na takich rangach to już głupota. Bez ogarniętego teamu daleko nie zajdziesz. Popytaj, poszukaj, ogarnij sobie ludzi.

do MGE mozna spokojnie grac bez jakiejkolwiek formy granatow nawet co ty gadasz

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Czemu obrażasz tych ludzi? Może po prostu mają problem z wbiciem rangi?

I mogłeś w ogóle temat ładniej napisać ._.

@luk3953 Omg... Wybacz, ale żeby wbić POZIOM DOŚWIADCZENIA trzeba mieć DOŚWIADCZENIE. -_- Nie mogą wbić rangi to niech się nauczą grać na wyższym poziomie... No ale niektórym pasuje wieczne zamykanie na za wysokiej randze i "umilanie" życia innym. Pewnie sam jesteś boostowany - zgadłem?

@topic

Tak, zdarzają się, ale można grać spokojnie. Jak na razie spadłem 2 razy - z GN3 i z GN4. Po kilku meczach (chyba 1,2) od razu odzyskiwałem rangę, więc żaden problem. Teraz wbiłem MG, zazwyczaj otwieram lub jestem w środku tabeli i jakoś się gra. 3/4 mecze wygrane. Pocarruj trochę, pogadaj z teamem (integracja bardzo ważna, np. żeby się przywitać na początku meczu, chwalić za ładnie ugrane akcje) a myślę że będzie lepiej. Jak na silverach - GN3 trafiały mi się całe teamy rusków, to teraz zdarza się jeden lub w pakiecie - 2. I to jeszcze pół biedy, bo umieją coś tam po angielsku. Więc nie ma czym się przejmować - po prostu graj, a jak spadniesz to nie przejmuj się, bo później łatwo odbić tą rangę. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...