Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy skrypt auto it Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znalazłem skrypt metin2 HardFish wyskakuje mi taki error 
http://zapodaj.net/429a8b2ea2916.png.html>Bez    cos pisze w 1007 linijcie 

dodam załacznik już z dekompresowany i tam może ktos cos zaradzi tam chodzi o proces metin2.bin

http://www.4shared.com/file/GGvEOW11ce/HardFish_v01_.html]HardFishv0.1_.au3

https://www.virustotal.com/pl/file/6f5795fe6788475654ec7ce5ba9632810972bc1b6bf356a6c9d6d80439b3874c/analysis/

załącznik wrzucę na inną strone bo na tej stronie Nie masz uprawnień by wgrywać ten rodzaj pliku

Opublikowano

Nie będzie nawet potrafił, skrypt współpracuje razem biblioteką do  wyszukiwania obrazków której nie posiada 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Skoro go edytujesz z pliku źródłowego co działa to nieumiejętnie i dla tego  pewnie błędy.

Mamy zgadywać co ty sobie edytowałeś ?  

Kod wkleja się w spoilery a nie daje na jakieś badziewne serwery z syfami na stronach i żądające logowania 

Opublikowano

Skoro go edytujesz z pliku źródłowego co działa to nieumiejętnie i dla tego  pewnie błędy.

Mamy zgadywać co ty sobie edytowałeś ?  

Kod wkleja się w spoilery a nie daje na jakieś badziewne serwery z syfami na stronach i żądające logowania 

spoilery napisałem czytać ze zrozumieniem nie umiesz a po 2 to ja chcem z edytowac bo czytałem na forach ze trzeba zmienic nazwe procesu w tym skrypcie w okolicy 1007 linijce ale jeszcze niczego nie edytowałem chcecie to mogę na co innego wrzucić ale załącznik to ( Nie masz uprawnień by wgrywać ten rodzju Pliku)

Opublikowano

To co za problem dać kawałek kodu co edytujesz ?   Kopiuj/wklej nie działa w scite i przeglądarce ? 

Do spoilera by wkleić kod ze skryptu nie trzeba żadnych uprawnień więc coś ci się pomieszało z tymi prawami dostępu. 

Opublikowano

boże ludzie chodzi mi o to że to jest skrypt i jak go się włącza o wyskakuje uruchom gre trzeba zmienic nazwe procesu w tym skrypcie a ja nie umiem i wgl 
czy ktos wie jak to zrobic ?

Opublikowano

Nie wie bo nie wiadomo co robić i w czym, przecież kompletnie nic nie podałeś a bez kodu źródłowego to sobie możesz poprawiać sam.

Nie potrafisz kodu wkleić do spoilera i napisać co chcesz zmienić   ?   

|TU DAJ KOD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...