Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno konta pl1/pl2/pl3

OsiekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko, wracam do gry po 2 latach, chcę kupić konto na pl1/pl2/pl3(nie wiem jeszcze który serv), za max 1200zł, żeby było wszystko na full, będę mógł robić miesięcznie jeden przelew za 300zł na mhh, kupował będę rabatówke, pytanie, jeżeli kupie konto z pułkownikiem, ile czasu będę musiał spędzać na grze żeby go utrzymać ? za całą urkę będę składał wrota, na grę mogę poświęcać 2-3h dziennie, czy utrzymanie płk będzie możliwe ? i jaki serwer polecacie, żeby było kogo bić, znaleźć fajny klan :)

PS.gram dla zabawy, żeby pobić stateczki,kubiki, mam w dupie ranking, ale pułkownika fajnie było by utrzymać :D dam pakiet like za najlepsze odpowiedzi

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Godzinka dziennie solidnej gry wystarczy. Polecam Ci PL3, ze względu na miłą atmosferę, ale jest mniej graczy ;)­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Wg. mnie kupno kont na serverach PL1/2/3 nie jest zbyt opłacalne. Co z tego że konto dobre jak nikt prawie już nie gra i nie ma kogo bić. Najtrudniej utrzymać będzie na PL1 ale też największą przyjemność z gry tam będziesz miał.

Wątpie że 1h gry wystarczy by utrzymać Pułkownika.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Najlepiej na jakimś globalu ale jak na polskim to PL1 znajdziesz dobry klan to będzie ci się przyjemnie grało tylko uważaj tam też trochę osób ma fullke a żeby utrzymać pułkownika to 2 max 3h

Opublikowano

Najlepiej na jakimś globalu ale jak na polskim to PL1 znajdziesz dobry klan to będzie ci się przyjemnie grało tylko uważaj tam też trochę osób ma fullke a żeby utrzymać pułkownika to 2 max 3h

Ale na globalu raczej ciężko gwiazdę utrzymać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...