Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Debile na forum

UglyPanda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie mam zamiaru się tutaj bardzo rozpisywać, ale na tym forum jakoś 70% to jebane debile. Wczoraj spytałem się dlaczego wiedzmin 3 na moim komputerze wolno działa. Inny użytkownik napisał, że ma praktycznie identyczny komputer więc chciałem się dowiedzieć więcej. Tacy ludzie jak on są okej chcą pomóc, a inny człowiek napisze tylko "tak" drugi napisze "kup konsole", a jeszcze inny spina się, bo wyzywam jego kolegę. 

Nie jestem randomem, bo miałem konto 2010 z dużą ilością postów i wiele osób mnie kojarzy, ale musiałem stąd spierdalać po 1, debile po 2 większość tutaj ma plecy. Nie chce płakać po prostu boli mnie to, że jak potrzebuje pomocy to dzieci z rocznika 2002 mi odpisują. 

Forum powinno być 16+ i powinno się k***a zdjęcie legitymacji wysyłać do administracji

Opublikowano

wyzywam jego kolegę.

Czyli łamiesz regulamin.

miałem

Czas przeszły.

większość tutaj ma plecy

Czyli miałeś to konto z 2010 roku, ale dostałeś bana i teraz twierdzisz, że to nie z twojej winy.

Jakoś ja nie zauważyłem, żeby nieregulaminowe posty nie były oznaczone czerwonym wykrzyknikiem. Ani też jakiegoś ogromnego skupiska dzieci-debili. Są jedni i drudzy, ale nie w jakichś niezliczonych ilościach.

Tak z ciekawości, możesz wysłać skan swojej legitymacji? Ciekawe, czy mógłbyś się zarejestrować na MPC, gdyby było ono od 16 lat. (:

ㅈㅈ.

Opublikowano

Uwierz mi, że to z jednej strony trudne do wprowadzenia, jakoż sprawdzanie legitymacji każdej nowej osoby wymagałoby dość sporo czasu. Również nie oczekuj, iż osoby powyżej szesnastego roku życia są ogarnięte.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

jeśli ktoś Cię denerwuje i spami w Twoich tematach to wyślij "Raport"

nie ma potrzeby zakładania nowego tematu z żalami :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

­Jeśli formułujesz pytanie wystarczająco zrozumiale niemożliwe, by odpowiedzi były w większości bezsensowne. Idiotyczne odpowiedzi się zdarzają - to normalne, ale przecież jest przycisk "Raportuj" więc warto z niego skorzystać.

Opublikowano

Hehe ja mam konto od 2008 roku, a kiedy wygrałem diablo 3 to leciały na mnie wyzwiska właśnie typu random :) Fakt, nie piszę za często głupkowatych, gimbusiarskich statusów, ani nie mam na tym forum zbyt wielu znajomych, którzy aktywnie z niego korzystają.... Do sedna ludzi tutaj nie zmienisz, nie warto wdawać się w dyskusję, bo jak sam napisałeś połowa tych gimbów ma znajomego moderatora i na tym koniec... Olewaj, zgłaszaj i nie kłóć się, taka mała rada :)

Opublikowano

Uwierz mi, że to z jednej strony trudne do wprowadzenia, jakoż sprawdzanie legitymacji każdej nowej osoby wymagałoby dość sporo czasu. Również nie oczekuj, iż osoby powyżej szesnastego roku życia są ogarnięte.

Wydaje mi się, że taka praktyka jest niezgodna z prawem. Wystarczyłby donos do GIODO i forum skończone.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Moim zdaniem twój temat jest bez sensu. Po co go założyłeś?

Moim zdaniem:

- Nie trzeba być dzieckiem poniżej 16 roku, żeby być głupim. Np. widziałem 30 latka który jest idiotyczny. Widziałem też 6 latka który jest bardzo mądry i inteligentny, dobrze wychowany.

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Oł noł, mam plecy  xD

70% to debile wliczając w to Ciebie czy jak?

Obrażasz innych użytkowników forum a sam nie potrafisz się obejść bez wulgaryzmu w poście, to o czymś świadczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...