Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Budowanie Areny

slawek3231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem w trakcie tworzenia mob areny na single player ale nie wiem ją zbudować narazie zrobiłem podstawe powiedz cie czy jest ładna i jak zbudować boki {obramowanie areny}

post-1195274-0-94819800-1432473255_thumb.png

Opublikowano

Prezentuje się to bardzo słabo. Osobiście proponowałbym zbudowanie tego w stylu opuszczonych lochów. Zwisające z sufitu liany, gdzieniegdzie trawa, żelazne kraty, słabe oświetlenie.
Przy takiej arenie proponowałbym ściany zrobić z różnego rodzaju kamiennych cegieł i bruku, natomiast do areny o glinianej podłodze ściany z kwarcu z ciemnymi wstawkami np. ciemne drewno, bloki węgla.

Opublikowano

Jedno nie wyklucza drugiego. Przecież zawsze możesz zrobić dużą, kwadratową arenę, w której byłyby ściany dzielące tę arenę na jakieś sektory.
Co do tego projektu, który przedstawiłeś dodatkowo zamieniłbym część utwardzonej gliny np. tę różową na inne kolory np. żółty bo wygląda ona bardzo nieestetycznie.

Opublikowano

Nie rozumiem po co chcesz stworzyć kolejny Cake Defence skoro już istnieje, a gdy zrobisz napiszesz tylko nr.3 ? Bez sensu. Zrób własną arenę, taką jaką Ci się podoba i tyle ;)

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...