Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z odpaleniem gry

evenstar25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie mam problem.Próbowałam już wielu rzeczy ale niestety nic nie zadziałało, więc postanowiłam zgłosić się tutaj z nadzieją,że ktoś mi pomoże.Do tej pory wszystko było ok, uruchamiałam grę przez steama, logowałam się i gralam.Do pewnego razu.Wczoraj włączam i gdzie zawsze łączenie z serwerem trwało parę sekund tak teraz tkwi w martwym punkcie.Czym to może być spowodowane.Od razu mówię,że odinstalowywałam i instalowałam już kilkakrotnie i za każdym razem jest ten sam problem.Czy to wina łącza internetowego?Byłoby to dziwne bo akurat w kwestii internetu nic się u mnie nie zmieniło.Inne gry na steamie chodzą bez żadnego problemu, a z Ghostem tylko coś jest nie tak.Z góry dzięki za odpowiedź,jesteście moją ostatnią deską ratunku.

post-1388933-0-62421900-1432131155_thumb.jpg

Opublikowano

Możesz spróbować odinstalować grę z steam i zainstalować tą z strony. Jeśli nie pomaga to może grzebałeś w jakichś ustwieniach neta w kompie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...