Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Capture the flag na polu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pole 50 ar zarośnięte rzepakiem na 2 metry. Ma ktoś pomysł, jak zabawić się w tym polu w Capture the Flag na 6 osób? Bez paintballa.

Opublikowano

Rzucanie się rzepakiem?

Śmieszek.

@topic

Jaki sens skoro rzepak ma ponad 2 metry? Już lepiej w jakiej opuszczonej fabryce. Gdziekolwiek gdzie widać więcej niż na 2 metry przed siebie.

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie, przesadziłem trochę, rzepak ok. 1,75 cm nad powierzchnię, wszyscy uczestnicy wzrostu > 1,75.

Opublikowano

Nie szkoda ci tego Rzepaku ? A pomyślimy trochę lepiej, nie łatwiej tobie i kolegom zrobić coś w lesie ? Jakieś deski, krzaki itp ? Dużo lepiej niż na polu, zawsze można się schować w rowach, krzakach i pagórkach :P. Można też pomyśleć nad jakimiś starymi opuszczonymi fabrykami czy dużych domach/blokach, tylko z tym że jest ryzyko, może się komuś coś stać, a wtedy problem, ale kto co woli :P.

Opublikowano

Czekaj, czekaj.

Wchodzisz na forum ogólnodostępne i prosisz o pomoc w urozmaiceniu ci przestępstwa(wtargnięcie), bo nie masz pomysłu jak to zrobić? Teraz to czekam na temat w stylu "Pls help! Wkradłem się do domu sąsiada, jak go zgwałcić?"

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Tym bardziej powinno Ci byc zal czyjegos pola. Co by bylo gdyby ktos tak na Twoim sie bawil? Idz lepiej sie baw w takie rzeczy w lesie. Jest wtedy ciekawszy teren, wiecej kryjowek, itd.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

To jest pole publiczne należące do miasta. Czy to przestępstwo?

Zależy czy rzepak posiany czy rośnie dziko... a że coś należy do miasta to nic nie znaczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...