Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Problem z rynkiem

gogus1003

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj po wejściu na steam chciałem wystawić itemki a tu taki komunikat wie ktoś co trzeba zrobić żeby  tego nie było przedwczoraj było wszystko normalnie .

Nie mogę wystawiać itemów na rynek 

Zapraszać Znajomych

Zapraszać do wymiany

post-300314-0-20174800-1429785890_thumb.jpg

Opublikowano

Posłuchaj mnie uważnie xD . Chcesz wystawić skina w Cs Go tak i żeby to wystawić to musisz mieć pełnoprawne konto. Musisz kupić minimum 5 euro i kupić klucz do skrzynek. Potem czekasz 30 dni aż steamguard się skończy i proszę wszystko.

Opublikowano

Minimum 5 euro?

Kupilem za 1 euro i mialem normlanie rynek i zapraszanie znajomych az do wczoraj co sie niby stalo?

Opublikowano

Cytuję

Jeżeli nie załadujemy portfela Steam, nie kupimy gry lub prezentu za równowartość 5 dolarów, nasze konto będzie miało ograniczone możliwości. Niemożliwe stanie się wysyłanie zaproszeń, używanie czatów grupowych, czatu i przeglądarki mobilnej, głosowanie w ramach Greenlight i warsztatu społeczności, a także dodawanie własnych przedmiotów. Oprócz tego Valve ograniczy możliwość pisania na forum, zablokuje dostęp do Steam Web API, a także uniemożliwi zdobywanie kolejnych poziomów i handel kartami. Grać będziemy mogli nadal, lecz konto będzie wyraźnie ograniczone.

Opublikowano

Problem jest z tym ze ja też kupilem za chyba 0,7 euro ponad miesiac temu, rynek odblokowany i wgl.

Az do wczoraj nie moge nic do c**ja (przepraszam ze sie wyraze) zrobic, i co mam k***a robic juz mnie c**j strzela support nadal nie odpisuje.

Co mam zrobic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...