Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rengo a Pridestalker

Aldoredolo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co? Ktos mnie wołał?

Zalecam obejrzec niektorych koreancow na Rengarze. 

Pridestalker tez op, ale polecam przejrzec gierki tych najlepszych rengo z poszczegolnych serwerow i samemu wybrac. Dralion, Pride czy ten; 전민혁 

Ja niedlugo zaczne streaomwac high elo gierki rengo na wescie/eascie, zobaczymy jak to bedzie :D

rengo is love rengo is life

keepo

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Co? Ktos mnie wołał?

Pridestalker tez op, ale polecam przejrzec gierki tych najlepszych rengo z poszczegolnych serwerow i samemu wybrac. Dralion, Pride czy ten; 전민혁 

Ja niedlugo zaczne streaomwac high elo gierki rengo na wescie/eascie, zobaczymy jak to bedzie :D

keepo

to moglbys dac linka :D jakis donate bedzie :D

Opublikowano

Jest dobry, ale czy najlepszy?

Polecam i3imbi

Według portalu, który zbiera statystyki z gier to tak, jest najlepszy. Ponad korańskimi

Opublikowano

Ryan choi tez byl uwazany  za jednego z lepszych rengarow.

Statystyki to nie wszystko, nie kazdy gra pod kda.

I tutaj masz racje, czasem TRZEBA zagrac mecz, tracac KDA a zyskujac dla teamu, np. w serii do jakiejs wyzszej dywizji. Czasami tez mozna miec wyjebane na gre lub/i wejsc przypadkiem w soloq bez checi gry.

to moglbys dac linka :D jakis donate bedzie :D

Jak znajde czas i dobije jeszcze na eune dywizje ( transfer, huh ) to zaczne streamowac. Wszystko bedzie na Mpc :P

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Co? Ktos mnie wołał?

keepo

Po lokacji twojego konta widzę że bd problem z łączem i bd bardzo słaba jakość! Mam nadzieje że widzów nie będzie wciągało do sosnowca przez monitor!

@topic

Wg mnię jest najlepszy ale każdy ma swoje zdanie!

Opublikowano

Portale głupieją, jeśli ktoś ma dużo rozegranych gier jedną postacią.

Grałem swego czasu w s4 bardzo dużo - z, jak i przeciwko - Pridestalkerowi to Mikołaj wcale nie prezentuje wielkiego skilla, bardziej stwierdziłbym że trafia/trafiał na słabych przeciwników.

Opublikowano

Po lokacji twojego konta widzę że bd problem z łączem i bd bardzo słaba jakość! Mam nadzieje że widzów nie będzie wciągało do sosnowca przez monitor!

@topic

Wg mnię jest najlepszy ale każdy ma swoje zdanie!

Ojej! Nalezy wspomniec, ze od jakiegos czasu nie mieszkam w sosnowcu a moj internet jest na tyle dobry, ze sam upload mam 50 mb ( download 200 ), a gry na steamie pobieraja sie srednio 20mb/s, zalecam tez spojrzec na mojego pc:

bzZ1E8v.png

Jakosc powinna byc... Dobra. 

Ten hejt, macie cos pojebane w glowach z tym Sosnowcem, nie bylo tam tak zle.

A co do twojej lokacji, upewnij sie, ze ludzie ktorzy czytaja twoje posty nie beda wciagnieci do czarnej dupy, nie pozdrawiam

///

Wracajac do Rengara, tutaj; http://www.lolskill.net/champion/rengar/toplistScorejest lista tych 'naj', polecam zajrzec.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Ojej! Nalezy wspomniec, ze od jakiegos czasu nie mieszkam w sosnowcu a moj internet jest na tyle dobry, ze sam upload mam 50 mb ( download 200 ), a gry na steamie pobieraja sie srednio 20mb/s, zalecam tez spojrzec na mojego pc:

bzZ1E8v.png

Jakosc powinna byc... Dobra. 

Ten hejt, macie cos pojebane w glowach z tym Sosnowcem, nie bylo tam tak zle.

A co do twojej lokacji, upewnij sie, ze ludzie ktorzy czytaja twoje posty nie beda wciagnieci do czarnej dupy, nie pozdrawiam

///

Wracajac do Rengara, tutaj; http://www.lolskill.net/champion/rengar/toplistScorejest lista tych 'naj', polecam zajrzec.

Olej frajerów

Ale jednego nie rozumiem każdy buduje tego rengo inaczej fck my life

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...