Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam taniego pada do PS3

Kavadro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialbym kupic pada do konsoli ps3, ale gdy zobaczylem cene 150zł to mi się odechciało xD. Dzis wszedlem na olx i zobaczylem dwa pady:

- http://olx.pl/i2/oferta/pad-ps3-CID99-ID9FREX.html#:d6cade15ae(ten na gorze nieb. przycisk odpowiada jako przycisk PS - ten co konsole odpala, zejdzie do 40zl)

- http://olx.pl/i2/oferta/pad-pc-logitech-dual-action-sluchawki-CID99-ID9Ssor.html#:d6cade15ae

Oplaca sie brac w ogole te pady?? Kiedys mialem tali za pietnascie zlotych i dzialal, ale go rozwalilem xD.

Manchester United jest jak Rolling Stonesi, świetni, ale zawsze pozostaną w cieniu zespołu z Liverpoolu.

Opublikowano

Opłaca sie tego logitecha?

Manchester United jest jak Rolling Stonesi, świetni, ale zawsze pozostaną w cieniu zespołu z Liverpoolu.

Opublikowano

Najlepszy pad to oryginalny pad. Jak nie chcesz wydawać kasy na oryg. to bierz. 

Opublikowano

Typ napisal, ze ten logitech nie dziala na ps3 :/

Opublikowano

xxx

Opublikowano

Dziś go przetestowałem (pad tracer blade ps3 za 70zł) - wszystko działa ok, ALE.. te tylne triggery (L2, R2) trzeba BARDZO MOCNO wciskać, aby zadziałały - to może być wina pada, czy one ogólnie takie są? i czy będą mi mogli wymienić na inny, bądź oddać kasę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...