Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl - Nowy Serwer !

TheThunder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że dopóki całego hajsu nie wyciągnęli z „Tortugi” nowego serwera nie będzie, moim zdaniem powinny i tak być max. 2 serwery gdzie grałoby bardzo dużo osób. Raczej na razie nie będzie nowego serwera.  ^_^

Opublikowano

Chyba że zrobią Easy ;p Żeby wyciągnąć ludzi z privów z powrotem na globala ;P Chociaż ja już słyszałem plotki ( powtarzam plotki ) że GF wycofuje się powoli z Metina i ma zamiar zamykac all serwery... Ale jak to mowią plotka goni plotkę. 

54169037467327365173.png

Opublikowano

po Webzen można się wszystkigo spodziewać.. hajs przestanie się zgadzać to wypuszczą nowy serwer

myślę że za rok powinien być, a za kolejny rok fuzja xD

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Pasjonat
Opublikowano

W ciągu 2 lat na pewno wyjdzie jakiś. Jak spadnie znowu drastycznie liczba graczy zrobią kolejną fuzję + nowy serwer...

Krótko mówiąc, proste.

Spadająca liczba graczy = mniejsza ilość pieniędzy = nowy serwer, czyli powrót niektórych i przypływ pieniędzy z is'a. Nie da się tak powiedzieć, wiemy w sumie tyle co Ty.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tego nikt nie wie ale smieszne jest to , że ostatnio napisałem do adminów zeby nowy serwer zalozyli i 2 dni pozniej wiadomosc o tym, że TBD powstaje :D 

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

oni beda otwierać znowu xxx serwerów potem kolejne łaczenie i tak w koło by trzymać graczy tak to z pl by nic nie zostało tak jak w korei tak samo tutaj wszedzie jest to samo otwieranie łaczenie otwieranie łaczenie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...