Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszki z makro

SeInRe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dowiedziałem się że jest coś takiego jak myszka z makro. Chciałbym wiedzieć na czym to polega i czy to ma kazda myszka czy są jakieś specjalne...jeśli wiecie cos na ten temat to prosił bym o odpowiedz :)

Opublikowano

Znalazłem w supporcie coś o makro to przypisywanie funkcjonalności do myszy.

https://support.microsoft.com/pl-pl/kb/258892/pl

Drogi Użytkowniku <użytkownik> !
Jeśli, twój problem przez zemnie do końca rozwiązany.
Powiadom mnie o tym, pisząc dalszy problem i '@Aerons'
A, jeżeli wszystko w porządku kliknij Lubię to!

Opublikowano

Nie tylko funkcji ale i całych gotowych komend dla przycisków myszy czy normalnej obsługi klawiatury itp.  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Aha. Słyszałem ze makro może mieć np jak jest dubble click to ono ma x9 czy coś takiego... czyli tak naprawdę makro to nic innego jak cheaty?

Spytam jeszcze czy na moja myszkę Tracer tomahawk da się dodać x9 click? Chodzi mi o to że gdy mam dubbla to będzie klikał 9 razy zamiast dwóch. Przydałoby sie do pvp w Minecrafcie :)

Opublikowano

Nie, tylko myszki z własną pamięcią EPROM można programować.

Każda jak ma soft albo znajdziesz taki soft co będzie z nią współpracował i miał możliwość programowania makro. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Dobrze. Dziekuje za wszystkie odpowiedzi i za pomoc. Ogladając unboxingi z myszek opisane bylo makro czyli ze to jest program ktory pozwala na przypisanie wlasnych ustawien. Wiem ze wyzej bylo to opisane ale nie mogłem dokonca tego zrozumiec :D Makro to nie sa cheaty tylko po prostu wlasne przypisanie skrótów pod myszke :) Dziekuje i uwazam ten temat do zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...