Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Pety na serverze Castios

Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No kurcze chciałem pochwalić :/ Jeden smoczek już się znajduje no z drugim się nie spotkałem.

Jak można prosić to więcej zdjęć wrzucajcie ;)

26ef880a24a8b87bgen.png

Opublikowano

No kurcze chciałem pochwalić :/ Jeden smoczek już się znajduje no z drugim się nie spotkałem.

Jak można prosić to więcej zdjęć wrzucajcie ;)

Ten sie uparł żeby wrzucić.  :huh:

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

­Hmmm....

Jednego widziałem już u Aska, tego rudego jeszcze nie.

Ale chociaż tyle że coś "nowszego" chcecie wprowadzić, a nie jakieś ch&jowe feniksy :D

Opublikowano

Ten sie uparł żeby wrzucić.  :huh:

­

Pety nie są złe, tylko starajcie się ich wrzucać więcej żeby było na co popatrzeć i ocenić :)

26ef880a24a8b87bgen.png

Opublikowano

Co jak co, ale temu serwerowi nic nie pomoże. Zj**aliście świetny projekt, za co dziękuję. A pety są średnie, szału nie ma, tyłka nie urywa.

Opublikowano

Nie pisz tak bo mi prezke zamkną.

­

Przepraszam. :( :( :( :(

Ale Arcros nie będzie zadowolony bo zapłacił za te pety a Wy mu zwinęliście. :( :( :( :(

0LsM05U.png

Opublikowano

Przepraszam. :( :( :( :(

Ale Arcros nie będzie zadowolony bo zapłacił za te pety a Wy mu zwinęliście. :( :( :( :(

Nie wyciągnąłem ich z Tauriosa tylko innego, który już startował.

­

Opublikowano

Nie wyciągnąłem ich z Tauriosa tylko innego, który już startował.

­

Więc się poprawię.

Wyciągnąłeś je z clienta serwera którego administracja ukradła z Tauriosa.

0LsM05U.png

Opublikowano

Chwalic sie przywlaszczonymi petami, to jest juz szczyt.

Może inaczej mierne są umiejętności Crime aka Imagusia aka Wieghta to co trzeba zrobić? trzeba zapier** z innego serwera i powiedziec ze są moje a potem startowac na gotowcach (castios, beviar) :D

Opublikowano

Może inaczej mierne są umiejętności Crime aka Imagusia aka Wieghta to co trzeba zrobić? trzeba zapier** z innego serwera i powiedziec ze są moje a potem startowac na gotowcach (castios, beviar) :D

Śmieszy mnie fakt że na mpc tak strasznie lubisz się wpieprzać w moje serwery, a jak byłem na tsie to gówno mówiłeś, sad but true.

Fajne są, to dinozaury o.O ?

Nie, smoki.

Więc się poprawię.

Wyciągnąłeś je z clienta serwera którego administracja ukradła z Tauriosa.

Ciekawe, około pięć serwer ma te pety (czerwony smok) i nigdzie się nie przyczepiłeś, ale akurat tutaj, jak komuś nie będzie pasowało to je wymienie, a jak masz coś do mnie to napisz a nie owijasz w bawełne.

­

Opublikowano

Pety już gdzieś widziałem. Hmm...
Pozwolenie od Arcrosa macie na wykorzystanie?

@Edit
Crime. - Ty jedyne do czego się nadajesz to do podpierdalania gotowców.
Jesteś zbyt tępy żeby samemu coś zrobić :)

Opublikowano

Po co się chwalić Petami w dziale Media gotowymi petami? :O Beczkaa.

Zakup imaguś pety od kogoś autorskie i się pochwal, ten dział jest od pochwalenie się nowatorską rzeczą jak już.

To jak ja bym wziął jakieś Gui z innego serwera i tutaj się pochwalił że je mam.

Co do imaguś jego umiejętności są mierne, ale zobaczymy co z tego Reworka wyjdzie.

Nukey to już nie wspominam typowy gimbus, który boi się pogadać na Tsie.

Mówisz na mnie Imaguś, kto startował z Castiostem na Deili? Jeszcze na moim kliencie gdzie nazwy Neudia.eu nie były zmienione? :3 Pochwal się.  :rolleyes:

53594961070274399019.png

Opublikowano

Zakup imaguś pety od kogoś autorskie i się pochwal, ten dział jest od pochwalenie się nowatorską rzeczą jak już.

To jak ja bym wziął jakieś Gui z innego serwera i tutaj się pochwalił że je mam.

Co do imaguś jego umiejętności są mierne, ale zobaczymy co z tego Reworka wyjdzie.

Mówisz na mnie Imaguś, kto startował z Castiostem na Deili? Jeszcze na moim kliencie gdzie nazwy Neudia.eu nie były zmienione? :3 Pochwal się.  :rolleyes:

Tym postem potwierdziłeś, że Ty to Asfen.

­

Opublikowano

Żałosne to tak jak by asfen wrzucił swoje zdjęcie i podpisał że jest technikiem metin2 w sumie to ty też możesz to zrobić "wielki" techniku a co do petów widziałem 90234923089590821905 razy i je mam :/

Opublikowano

Tym postem potwierdziłeś, że Ty to Asfen.

­

Bo to asfen, ma ból dupy o to że tesoria padła, heh.

Skoro gotowe to podrzuć linka do dl, a nie pieprzysz 3 po 3, odstaw to co bierzesz, beka.

ps. Usuniesz nam w końcu tego gma na tesorii? Czy nadal mamy Ci pisać? Podesłać Ci tutorial jak zrobić backup na serwerze?

Żałosne to tak jak by asfen wrzucił swoje zdjęcie i podpisał że jest technikiem metin2 w sumie to ty też możesz to zrobić "wielki" techniku a co do petów widziałem 90234923089590821905 razy i je mam :/

A Ty się pisać naucz, dobrało się dwóch idiotów, jeden lepszy od drugiego.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...