Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strata wrót gamma

rumcais

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisałem ale nie wiem czy odpiszą mi w weekend

po pierwsze zeby ubiegac sie o zwrot straconych wrot musisz odczekac 24godziny czyli jutro mozesz pisac do nich moze tobie oddadza ale nie liczylbym na to 

Opublikowano

Czemu ?  Oni pracują w weekendy ?

Ty bedziesz pisal do suportu polskiego i oni nie pracuja bo to jest wolontariat i  Tak odpisuja w weekendy :)

Opublikowano

Ty bedziesz pisal do suportu polskiego i oni nie pracuja bo to jest wolontariat i  Tak odpisuja w weekendy :)

Z tego co wiem to oni "pracują" tylko w dni robocze, kiedyś tak było, nie wiem jak teraz bo daaaaawno z supportem się już nie kontaktowałem w żaden sposób.

Do topicu: wrota powinni Ci oddać, jeśli napiszesz im, że to przez lagi gry, internet miałeś w porządku.

Opublikowano

Z tego co wiem to oni "pracują" tylko w dni robocze, kiedyś tak było, nie wiem jak teraz bo daaaaawno z supportem się już nie kontaktowałem w żaden sposób.

Do topicu: wrota powinni Ci oddać, jeśli napiszesz im, że to przez lagi gry, internet miałeś w porządku.

na maile odpisuja zwykli CMowie / SCMowie oni codziennie odpisuja tylko mowie trzeba odczekac 24h i dopiero wtedy napisac do nich i tak jak Tluczek napisal ze trzeba troche pokolorowac ze takie lagi byly ze sie grac nie dalo itp :D i ze padles przez nich wtedy moze oddadza 

Opublikowano

Dziekuje wam za odpowiedzi :)

Będę pisał na bieżąco a np dzisiaj straciłem wrota o 13:07 to za 24 h napisze do nich odpiszą mi jutro ? Bo chyba w weekendy nie odpisują

Opublikowano

Wrota oddają zawsze. Nie ważne czy był to lag wasz czy serwera. Wystarczy bez spiny i łagodnie napisać że miałeś lagi i przez to straciłeś wrota. Na koniec pozdrów ekipe i wrota są na x-1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...