Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokada wymian7 dni....

Bodzio230000000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam nowego kompa i blokade na wymiany na 7 dni od 2015.03.20..... 

nie moge wysylac ofert wymiany a ktos mi moze  co chodzi?

gdy ja chce wyslac komus wyskakuje ze mam zablokowane wymiany na 7 dni...

edit  to mi wyskakuje Wystąpił błąd podczas przesyłania twojej oferty wymiany. Spróbuj ponownie później.

Zalogowano się na nowym urządzeniu. Aby chronić przedmioty z twojego ekwipunku, nie będziesz w stanie dokonywać wymiany z tego urządzenia przez 7 dni.

Opublikowano

"Zalogowano się na nowym urządzeniu. Aby chronić przedmioty z twojego ekwipunku, nie będziesz w stanie dokonywać wymiany z tego urządzenia przez 7 dni."

Co z tego zdania nie zrozumiałeś?

Pumpernikiell.png

Opublikowano

No, jeżeli zalogujesz się na nowym urządzeniu w przeglądarce, np kiedy będziesz chciał obstawiać na csgolounge to "musisz" poczekać. Oczywiście możesz wejść na juz normalnego steama, nie przeglądarkowego, i tam będziesz miał ofertę wymiany.

Opublikowano

"Zalogowano się na nowym urządzeniu. Aby chronić przedmioty z twojego ekwipunku, nie będziesz w stanie dokonywać wymiany z tego urządzenia przez 7 dni."

Co z tego zdania nie zrozumiałeś?

Zauważ że on pisze o blokadzie od 20 marca przez 7 dni czyli do 27 marca a jest 29, czytaj zrozumiale.

Poczekaj z 2 dni jeszcze jak błąd nie ustąpi napisz do supportu.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

znajomemu z znajomych na steamie moge teraz wysylac oferty handlu a np z csgo lounge jak daje steam offert to pisze mi nadal 

Złóż ofertę

Wystąpił błąd podczas przesyłania twojej oferty wymiany. Spróbuj ponownie później.

Zalogowano się na nowym urządzeniu. Aby chronić przedmioty z twojego ekwipunku, nie będziesz w stanie dokonywać wymiany z tego urządzenia przez 7 dni.
miał ktos tak?
edit
prawdopodobnie te 7dni to jest logowanie na cs go longue 
z nowego kompa tam jak mnie do okna wymiany daje to  mi ten blad wywala a z lapka gdzie sie wymienialem dziala mi :D
xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...