Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cuz Patch 5.6 i znowu outdate

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierdolenie i tak nie będzie dzisiaj update.Ile razy pisali tak przy patchu 5.5.

Będzie, ale obawiam się że trzeba będzie posiedzieć nad scrackowaniem | poczekać na kogoś, kto scrackuje i udostępni, lub przygotować sobie hajs na pp lub paysafecard B).

Ciekawe jak to się potoczy.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Będzie dzisiaj z pewnością.
Dlaczego? Dlatego, że zrobili taką akcję z patchem 5.5 więc w ramach "przeprosin" dadzą teraz szybciej...wcześniej też była taka akcja to wróciłem z roboty w dniu w którym wszedł patch i boom...jest aktualizacja.

AveJerem_eune_134_2_logo.png

Opublikowano

Kiedys jak byl big udpate to nastepny patch wyszedl po chwili i update'owali ten sam dzien/nastepnego dnia wiec teraz bedzie szybko, bo juz wszystko jest ogarniete.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

beka z was ludzie... ostatnio bylo tak dlugo bo byly bany za zoomhacka a teraz to nie wina joduski ze wyszedl patch .... omg wlaczcie sobie brain.exe zanim zaczniecie wypisywac takie glupoty bo typ zrobil darmowego bota i traci czas na aktualizacje a wy sie ciskacie jakbyście mieli zaplacone na okreslona ilosc dni i by wam to uciekalo. pozdrawiam onames

Opublikowano

Dokładnie, połowa z was nawet nie ma l# lovera a wymaga zeby była aktulizacja najlepiej dzien po albo jeszcze w ten sam dzień, jak nie płacicie to nie wymagajcie.

Opublikowano

Dokładnie, połowa z was nawet nie ma l# lovera a wymaga zeby była aktulizacja najlepiej dzien po albo jeszcze w ten sam dzień, jak nie płacicie to nie wymagajcie.

jak wpłacę 10$ mogę wymagać? nie donate nie są obowiązkowe. Moda na wyzywanie od cebul, a założe się, że sam żydzisz na wszystkim.

@ Dziś będzie albo jutro do południa.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

jak wpłacę 10$ mogę wymagać? nie donate nie są obowiązkowe. Moda na wyzywanie od cebul, a założe się, że sam żydzisz na wszystkim.

@ Dziś będzie albo jutro do południa.

jakies dowody?

qxw0er.jpg

Opublikowano

jakies dowody?

No przecież pisał jodus, poszło kilka screenów już z forum.

@offtop

Autor chciał napisać w temacie cóż, czy cuz jako skrót od because? :P

Opublikowano

No przecież pisał jodus, poszło kilka screenów już z forum.

@offtop

Autor chciał napisać w temacie cóż, czy cuz jako skrót od because? :P

ja tam nikomu z ekipy L# nie ufam xD

qxw0er.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...