Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.Pl Czy Metin2.Us ?

aday1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Dzisiaj sobie pomyślałem, że fajnie by było sobie pograć na Metin2.US, lecz nie wiem czy oplaca mi sie porzucić konto na Polskim Metku na którym mam 39lvl.Z Metina us mam miłe wspomnienia z gildią, przyjaciółmi itd.

Czy opłaca mi się zacząć wszystko od nowa i grać na Metin2.us ? A może jakiś inny global? Pomóżcie, polecą 5 i +

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Ja polecam US'a z jednego powodu

BARDZO DOPRACOWANY !

Oraz są tanie kamienie duchowe maksymalnie 100k . :P

Dawać delete.png

2e6abs5.png

Opublikowano

Skoro tak to zamienie mojego surke na polaku za jakies konto lub item na US :lol:

@edit zamienie tego surke eq+9 za jakies konto jub pro item na US. Pozatym czy dziala drop hack? (kradniece dropu)

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

sory ze odswizam

ale up

po co ci drophack jak wszystko tam jest tak banalnie tanie ?:D

Reklama usunięta

//D&G

Opublikowano

sory ze odswizam

ale up

po co ci drophack jak wszystko tam jest tak banalnie tanie ?:D

No właśnie, i chociażby przez to na US jest bardzo trudno zarobic gold'a. Ja US'a odrzuciłem, dlaczego? Jedną z przyczyn jest to co napisałem wcześniej...Na 15lvl (Sura WP) ledwo mi na poty starczało. Zeby tam się wybic od 0 trzeba miec naprawdę j duuże szczęście.

ODRADZAM!

Opublikowano

ja ci doradze metin2.co.kr czyli koreanski global bardzo fajny takie ku oraz kamyki drop zwojow powrotu itd... mili ludzie 0 n30

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Ja wole PL'a bo exp bot działa :P

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Zagraj na US. Lepsza atmosfera itp. Mniej hacków i expbotów.. Nikt Ci metka nie ksuje ( no chyba nie ktos z polski) i są tańsze ku .. :) Aha i kamienie duchowe po 80k

Opublikowano

Tak jak koledzy piszą opłacać to się opłaca ale i nie bo np: jeżeli np wbijesz z 70/80 lv to nie sprzedasz tego konta za więcej jak 200 zł lecz tam naprawdę miło się gra.

Ale i tak doradzam grać na polskim, że są nooby na polaku itd to nie trzeba się zrażać ale tak jak wyżej wspomniałem o lv to na polaku weźmiesz za to z jakieś 800/1000 zł jeżeli naprawdę zadbasz o to konto.

Ale jak by nie było decyzja należy do ciebie.

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...