Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 750 zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam do Was pytanie. Szukam telefonu do max 750 zł. Ma on służyć głównie do gier oraz przeglądania internetu, przekątna min. 4.5, 1 GB ram, aparat w miarę ok. Gry nie muszą chodzić na max detalach, bo w tej cenie jest to mało prawdopodobne, zależy mi by po prostu w miarę działały :)

Myślałem nad Samsungiem Galaxy SIII neo/zwykłym, LG Optimus 4x HD i LG G2 mini. Który z nich, lub może macie jakieś swoje propozycje? Jak zawsze sensowne posty lajkuje :)

Pozdrawiam.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Bierz SIII Neo kolega ma i wszystko w cso gra typu asphalt 8 / fifa 15 ut chodzi bez lagów :D w 60 fps jak nie wiecej xD

Opublikowano

Osobiście używam Zenfona 5, miły, przyjemny (podobny przedział cenowy)... Z podobnych do niego - Motorola G.

Z twoich propozycji - LG :)

Opublikowano

@KSSO uspokoiłeś mnie trochę, bo czytałem, że Ardeno 305 słabo sobie radzi :( Jak tak będzie to superancko :D

@Digzu Przemyśle Twoją propozycje, dzięki :)

@Raitmi Jestem osobą, która woli kupować nówki, więc Twoja opcja odpada :(

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Nwm czy słabo sobie radzi czy nie, wiem że gry chodzą płynnie a telefon ma juz z 7 miesiecy a jest zasmieciony bo kolega instaluje wszystkie gry po kolei :) i wyciaga 20 tys w benchmarku antutu v5.6. Nie pograsz na nim w Jakieś GTA San na max, medium ale na low spokojnie. Wiem jeszcze że bateria trzyma mu bardzo ale to bardzo długo przy graniu i oglądaniu wieczorem filmów yt około 2/3 dni. Przy połowie jasności.

Możesz także spojrzeć na MYPHONE Lune Za 700zł GTA San chodzi na niej na max w około 40/50 fps więc reszte gier też powinna :)

Opublikowano

MyPhone Luna to fajna propozycja. No i można wyjąć baterię co dla userów androida jest dość ważne. xD

Xiaomi Redmi 2 to też ciekawa propozycja.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Cześć. Mam do Was pytanie. Szukam telefonu do max 750 zł. Ma on służyć głównie do gier oraz przeglądania internetu, przekątna min. 4.5, 1 GB ram, aparat w miarę ok. Gry nie muszą chodzić na max detalach, bo w tej cenie jest to mało prawdopodobne, zależy mi by po prostu w miarę działały :)

Myślałem nad Samsungiem Galaxy SIII neo/zwykłym, LG Optimus 4x HD i LG G2 mini. Który z nich, lub może macie jakieś swoje propozycje? Jak zawsze sensowne posty lajkuje :)

Pozdrawiam.

Nexus 4, Xperia Z (jak znajdziesz), Redmi 1s, MiPad (to już tablet za około 800 zł lol)

Nwm czy słabo sobie radzi czy nie, wiem że gry chodzą płynnie a telefon ma juz z 7 miesiecy a jest zasmieciony bo kolega instaluje wszystkie gry po kolei :) i wyciaga 20 tys w benchmarku antutu v5.6. Nie pograsz na nim w Jakieś GTA San na max, medium ale na low spokojnie. Wiem jeszcze że bateria trzyma mu bardzo ale to bardzo długo przy graniu i oglądaniu wieczorem filmów yt około 2/3 dni. Przy połowie jasności.

Możesz także spojrzeć na MYPHONE Lune Za 700zł GTA San chodzi na niej na max w około 40/50 fps więc reszte gier też powinna :)

^ żaden rozsądny człowiek nie poleciłby mediateka....

#teams4bal

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedzi, czekam jeszcze na propozycje, może coś znacie jeszcze, ale praktycznie podiąłem już decyzję :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Zastanawiałem się nad zenfone'm i s3 neo i wezmę ten drugi, ponieważ zenfone ma 2 rdzenie, później może być kiepsko. Z'etki nowej w tej cenie nie znajdę :/

Like wręczone, close.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...