Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blad przy pobieraniu Cabala

sroman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio probuje pobrac kabala lecz niemoge. Mirrory na oficjalnej stronie gry nie chco sie do konca pobrac i dochodza max do 800-900mb, natomiast gra z innych zrodel zaktualizowana przy pomocy manual patcha takze ze strony oficjalnej gry nie chce sie odpalic. Po wcisnieciu przyciski start wyskakuje okienko Fali Corrupted plikow data. Probowalem podmian pliku z wielu zrodel lecz nic to nie zmienilo. Jesli ktos ma pomysl jak mozna cos z tym zrobic bardzo prosze o pomoc.

Opublikowano

Ja juz probowalem chyba wszystkiego co moglo mi przyjsc do glowy i nie mam juz dalej pomyslow, nawet zamiana plikow z lutego tego roku tez nic nie daje manual patch tak samo i nie wiem juz sam co tu moznaby zrobic grrr ;/

Opublikowano

Pobieralem z tego zrodla Manual Patcha takze i efekt jest taki sam, po ubdate gdy wcisne Start Game wyskakuje error z zalacznika. A z jakiego zrodla pobierales clienta?

post-1082624-0-32905300-1426185143_thumb.png

Opublikowano

Ja juz nie mam pomyslow co by tu mozna jeszcze zrobic. Najwiekszy moj sukces to udalo mi sie zaktualizowac do aktualnej wersji ale nie moge sie przebic przez ten File Coruptted robic. Tyle plikow, clientow, manual patcherow pobralem juz ze ponad polowe monitoru mi to juz zajmuje i nadal nic. 

Opublikowano

Ja tak samo podpinam sie do prosby bo ten z Oficjal Web nie idzie go pobrac do konca ;(((( albo przynajmniej sam folder Data z dzialajacego juz Cabala. Z gory dzieki :)

Opublikowano

Dziwne, trzy dni temu pobierałem clienta i wszystko ładnie śmigało. Znając wydawce to trochę poczekamy na jakiegoś patcha...

Lenovo Y50-70

CPU: Intel® Core i7-4720HQ CPU @ 2.60GHz

GPU: GeForce GTX 960M 4GB

RAM: 16GB

Opublikowano

wyłączyłem zapore i pobrałem z tego 2 linku clienta (chyba fiolet o ile sie nie myle) pobrało całe 1.9GB zainstalowało sie potem troche patcha ale śmiga :D

tez tak zrobiłam i gra śmiga :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...