Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,z tej strony Lisu z kanału LisuxProduction.Jeżeli szukasz reklamy na serwer Metin2 [EASY/MEDIUM]to dobrze trafiłeś.Jeżeli chcesz,abym zareklamował Twój serwer lub nagrał z niego serię pisz:

GG-52417670

Lub PW na forum.

Cześć

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngLisuProduction - Rozpisz się, co oferujesz oraz link do swojego kanału youtube, jakiś przykładowy filmik z twojego kanału, więcej informacji na twój temat?

Opublikowano

Jak dla mnie ta oferta jest gówniana nawet nic nie opisałeś..

Nie Polecam ze względu na robienie   wszystkiego na odpierdol..

Pamiętaj nie trać wiary w swoje ideały --Drastil

Opublikowano

Nie polecam brać go jako YouTubera, z tego co widzę oczekuje tylko i wyłącznie pieniążków po jego jednym gameplay'u. 

Ma tylko 68 subów, nie wiem kolego jak ty chcesz wybić jakiś serwer z taką ilością subów, nie podoba mi się twój głos, jest dziecinny, YouTuber w wieku 13 lat? Tyle daje. To jest jakieś nie poważne. Ktoś taki nie wybije serwera w żaden sposób.. 

No to.. Co dodać? Słabiutko :) Bardzo.. Nawet się nie chciało ci postarać byś opisał siebie na tym forum, nie polecam. ;o

Dodam jeszcze że niby masz ten mikrofon "Samson Go-Mic" Ale słychać słabo, są przestery, nie wiem możliwe że jest to spowodowane tym piskliwym głosem, lub za bardzo krzyczysz do mikrofonu.

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...