Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client 40k! Sprawdź bo warto..

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla hejterów:

Client jest w 100% edytowany przeze mnie. jeśli coś się nie podoba to spierdalaj.

Za to masz plusika :P. Oczywiście działa i polecam

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Polecam bo Like choć jest zerem, klient mu się udał xD.

A tak serio klient kozacki i pod podstawkę na 40k tylko brać.

Opublikowano

Wątpię, żeby ktoś to wykorzystał...

przecież za scieżkę do granny itp odpowiada binka, więc nikt już nie wrzuci swojej, bo mu się client nie odpali no chyba że udostępnisz src binki...

Gość Lajk™
Opublikowano

Wątpię, żeby ktoś to wykorzystał...

przecież za scieżkę do granny itp odpowiada binka, więc nikt już nie wrzuci swojej, bo mu się client nie odpali no chyba że udostępnisz src binki...

To gotowa binka.. chyba nawet z deva.

Ścieżki zostały zachowane, w innym przypadku client by nie działał prawidłowo. (Chyba że źle cię zrozumiałem) ;)

Opublikowano

ale ja mam beke z takich tematów. Po co komu client ktory nawet nie jest odchudzony ? Moj client rozpakowany wazy 2x mniej niz twoj spakowany. Twoje tematy sa najwiekszym syfem na tym forum. Wrzucasz co chwila jakies gowno z innych z epvp i smiecisz tylko w tym dziale. Tacy ludzie jak ty powinni dostawac dozywotniego bana moze wtedy poziom tego dzialu by sie troche ulozyl. Juz sie nie dziwie ze kazdy kto cos umial juz dawno spierdolil z tego forum. Dla ludzi ktorzy chca sie powymieniac porzadnym stuffem nie ma tutaj miejsca. Tutaj jest tylko miejsce dla takich genetyczny zjebow twojego pokroju.

Gość Lajk™
Opublikowano

a zaktualizowane gr i py?

granny 2.4 (standard)

py 2.7

ale ja mam beke z takich tematów. Po co komu client ktory nawet nie jest odchudzony ? Moj client rozpakowany wazy 2x mniej niz twoj spakowany. Twoje tematy sa najwiekszym syfem na tym forum. Wrzucasz co chwila jakies gowno z innych z epvp i smiecisz tylko w tym dziale. Tacy ludzie jak ty powinni dostawac dozywotniego bana moze wtedy poziom tego dzialu by sie troche ulozyl. Juz sie nie dziwie ze kazdy kto cos umial juz dawno spierdolil z tego forum. Dla ludzi ktorzy chca sie powymieniac porzadnym stuffem nie ma tutaj miejsca. Tutaj jest tylko miejsce dla takich genetyczny zjebow twojego pokroju.

Twój client. hehehe Kuuuurwa na kompie mam takie rzeczy o których się fizjologom nie śniło.

Wiesz takie pierdolenie co kto nie ma na kompie dawno mi się znudziło.

No i oczywiście c**j cie obchodzi co ja wrzucam. forum jest ogólnodostępne a jak ci coś nie pasuje to postaw sobie Mpc dla elity i tam sobie wrzucaj co chcesz.

Dla hejterów:

Client jest w 100% edytowany przeze mnie. jeśli coś się nie podoba to spierdalaj.

­

Opublikowano

Ale ty jesteś tępy....

GÓWNO WIESZ GÓWNO UMIESZ I GÓWNO POTRAFISZ

Jak dla mnie możesz sobie mieć i moje gówno na kompie ale to co tutaj wrzucasz to jest GÓWNO

Piszę ci o src binki a ty odpowidasz jak idiota który nie wie oco chodzi bo NIE WIE. Wypakowałeś wszystko spakowałeś do 10 plików zamiast 30 i wrzuciłeś binkę z deva bez src do niej gdzie nie można będzie zmienić sobie ścieżek ...

W D***E MAM TO GÓWNO I WON Z TEGO FORUM GÓWNIE

Opublikowano

Ale ty jesteś tępy....

Jak dla mnie możesz sobie mieć i moje gówno na kompie ale to co tutaj wrzucasz to jest GÓWNO

Piszę ci o src binki a ty odpowidasz jak idiota który nie wie oco chodzi bo NIE WIE. Wypakowałeś wszystko spakowałeś do 10 plików zamiast 30 i wrzuciłeś binkę z deva bez src do niej gdzie nie można będzie zmienić sobie ścieżek ...

Uuu...mocne słowa jak na 13-sto latka ;p

Co do clienta to spoko,ale nie skorzystam ;)

Opublikowano

Ale ty jesteś tępy....

Jesteś ułomny czy głupi? ;C

Tak trudno do tego klienta inna binke 40k wrzucić lub swoja? Nie wydaje mi się ZERZE, nic nie potrafisz a próbujesz zabłysnąć. Jak widać słabo wychodzi jak nauczysz się podstaw wróć dyskutować dalej kumplu, a tym czasem wypierdalaj.

Gość Lajk™
Opublikowano

Ale ty jesteś tępy....

G****O WIESZ G****O UMIESZ I G****O POTRAFISZ

Jak dla mnie możesz sobie mieć i moje gówno na kompie ale to co tutaj wrzucasz to jest G****O

W D***E MAM TO G****O I WON Z TEGO FORUM GÓWNIE

Binka gotowa ślepaku, nawet ja src nie miałem. Jakie k***a ścieżki? o.O

A jak nie pójde to co mi zrobisz? Może wjazd na chate? :( dać ci mój adres czy namierzysz po ip? xD

Opublikowano

Binka gotowa ślepaku, nawet ja src nie miałem. Jakie k***a ścieżki? o.O

A jak nie pójde to co mi zrobisz? Może wjazd na chate? :( dać ci mój adres czy namierzysz po ip? xD

Wrzuć sobię inna binke i zobacz czy Ci odpali a potem poczytaj o sciezkach.

Pzdr

Gość Lajk™
Opublikowano

@AndrewSkc

BUAHAHAHAHAHAHAHAHA XDDDDD

DAM SPECJALNIE DLA CIEBIE TUT KIEROWNIKU. xD

1. WRZUĆ INNĄ BINKE

2. OTWÓRZ BINKE W PROGRAMIE NOTEPAD++

3. WYSZUKAJ DEVIL.DLL I ZMIEŃ NA DEV/DEVIL

3.1. POSTĘPUJ TAK Z WSZYSTKIMI PLIKAMI .DLL

4. WYSZUKAJ LOCALE.CFG I ZMIEŃ NA DEV/LOCALE

5. WYSZUKAJ METIN2.CFG I ZMIEŃ NA DEV/CONFIG

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA XDDDD I TO JA JESTEM GÓWNEM? HAHAHA xD

@kwiatmix za tut -% xD

Opublikowano

@AndrewSkc

1. WRZUĆ INNĄ BINKE

@kwiatmix za tut -% xD

Tak a potem binka edytowana notepadem nie odpali ci gównie na windows XP! BRAWO edytujesz binke notepadem brawo !!!

Opublikowano

Tak a potem binka edytowana notepadem nie odpali ci gównie na windows XP! BRAWO edytujesz binke notepadem brawo !!!

Człowieku wpadłeś sobie nabijać posty to wypie****, bo nic nowego nie wnosisz do tematu jedynie flamewar i SPAM! Jak się nie potrafi edytować to Tobie się nie odpala :) tylko pogratulować pewnie usuwasz tam parę znaków i potem co się stało, tak btw. ja używam hex editora nie wiem jak Ty ;). I odczep się od chłopaka przynajmniej coś zrobił, a Ty co? Zero co potrafi hejtować, a nic pokazać od siebie typowy cebulaczek.

Opublikowano

@AndrewSkc

1. WRZUĆ INNĄ BINKE

@kwiatmix za tut -% xD

a wiesz może gdzie w source to zmienić?

Klient bardzo fajny na podstawę, polecam!

P.S. Jaki paker/unpaker polecacie pod nowsze klienty?

Pcimiu

Pomogłem?

Jak tak to kliknij ,,Lubię to!" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...