Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Minecraft Boty MPCForum

Gość vix0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio spotkałem się z postami na MPCForum, w którym Administracja blokuje tematy, które zawierają DL do botów, lub użytkowników, które je szukają. MCForum ma w podnazwie takie coś:

mpc forum - cheaty boty bugi hacki do gier online

I teraz moje pytanie brzmi, dlaczegoż Administracja MPCForum blokuje to co pisałem wcześniej?

Opublikowano

to jest tak samo jak z non premium

zakaz piractwa jest a spis crackowanych launcherow wisi przypiety 

dokładnie ... Zgadzam się z tobą

Cześć :)

Opublikowano

To forum to jest jeden wielki absurd, jakby nie patrzeć to za wszystko otrzymasz ostrzeżenie.
W regulaminie jest masa niespójności. 

Potrzebujesz tanich punktów na Pukawka.pl?

Pisz PW! ;)

Opublikowano

Kiedy prosiłem w dziale xboxa o link do kilku gier na torrentach bo nie mogłem znaleźć, prawie dostałem pkt za piractwo. Jak wspomniałem o tym że 95% osób w dziale minecraft to piraty, zostałem spławiony + pkt... LUDZIE, CO SIĘ DZIEJE Z TYM FORUM?!

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Forum ma w nazwie cheaty,boty a za cheaty pkt torrent pkt bot pkt to jakiś absurd pewnie 90 % tego tematu dostanie pkt i temat zostanie usunięty

Opublikowano

Ponieważ ktoś może wyciągnąć wobec nich konsekwencje :)

Tak 5000zł kary.

@topic

Ponieważ to jest "niszczenie czyiś" serwerów xdddddddddddddd

Staram sie pomagac innym uzytkownikom.

Obecnie siedze w dziale ELEKTRONIKA-OPROGRAMOWANIE.

Jesli piszesz cos do mnie oznacz mnie

Gdy pomagam w jakims temacie, staram sie doprowadzic do konca.Dajac mi LAJKA mozesz mnie zachecicc ;)

Opublikowano

Zarówno wstawianie botów, wszelkich innych programów służących do niszczenia serwerów, jak i launchery non-premium powinny być zakazane - jedno i drugie robi szkody.

­

5465845486.png

Opublikowano

Tylko, że boty w tym wypadku to nazwa hm... jakby Wam to dokładniej wtyłumaczyć. Jeśli graliście kiedykolwiek w metina, to tam są boty, że same Wam chodzą i expią. W margonem również tu było. Boty, które

ustawiacie i robią coś za Was, nie boty, który wpuszczacie na serwery, by je zniszczyć/zlagować. Mam nadzieję, że Wam przybliżyłem o jakie boty chodzi.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Dla waszego zrozumienia, forum od jakiegoś czasu istnieje pod inną funkcją. 

9vDgqG5.png

Myślisz, że wpuszczanie botów, masowy flooding na serwer jest zabawny? To przeszkadza w grze, umila, a zarazem niszczy. Same problemy, z którymi muszą się uporać administratorzy serwera a to tylko dlatego, że takie osoby używają tych programów w celu "ataku" bądź "zabawy". W dziale jest zakaz dodawania/umieszczania/proszenia o boty lub inne programy, które mają na celu niszczenia serwera, bądź przeszkodzeniu w normalnej pracy. Ten punkt ma chronić osoby, które posiadają swoje serwery, aby na tak dużym forum nie znaleziono tych rzeczy.

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...