Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mystery Skin

Xanteris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli nie miałeś założonej jakiejkolwiek blokady to tak,sprawdzą Cie i oddadzą Ci ew zaległość :)

mialem jedynie blokade leaverbuster, to oplaca sie pisac?

a dostałes riot kayle ?

nie, a dostalem riot kayle na jakims 8 lvlu :D

Opublikowano

mialem jedynie blokade leaverbuster, to oplaca sie pisac?

nie, a dostalem riot kayle na jakims 8 lvlu :D

Zdecyduj się czy dostałeś czy nie. Jeśli dostałeś, to znaczy, że to jest nagroda za tego mystery gifta. 

Opublikowano

Zdecyduj się czy dostałeś czy nie. Jeśli dostałeś, to znaczy, że to jest nagroda za tego mystery gifta. 

Ej, ale umiesz czytać ze zrozumieniem?

Jedynie nie dostałem na mainie i nadal czekam.

Opublikowano

Jeśli nie otrzymałeś żadnej blokady na konto to śmiało możesz pisać do supportu, napiszą Ci wtedy czy otrzymasz lub miałeś blokadę na koncie o której nie pamiętasz. ;)

Opublikowano

Ja napisałem, do supportu typo mi napisał że miałem blokade na czat i nie dostane chociaz nie mialem zadnej blokady i wlasnie wczoraj dostalem.

jeszcze rozdaja mystery gifty bo jest dalej informacja.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Bardzo dziwne.... mam 7 kont na każdym normalnie dostałem bez żadnego pisania...

LukaSuper.png

Opublikowano

Napisałem dzisiaj i dziś otrzymałem wiadomość:

Witaj, Przywoływaczu!

Rzeczywiście z nieznanych powodów zostałeś przeoczony w rozdawaniu prezentów. Już wysyłam Ci Mystery Boxa! Ponieważ nie wyświetli Ci się animacja otrzymania prezentu, zdradzę Ci niespodziankę, że wylosowało Ci...

Twisted Fate - Jack of Hearts Twisted Fate

Nieźle, bardzo fajna skórka! Powodzenia na midzie! :)

Pomocnik
Opublikowano

Zarąbista skórka, riot pls. Support zawsze powie miłe słowa B) btw. jestem zaskoczony szybkością odpowiedzi :D

Opublikowano

Zarąbista skórka, riot pls. Support zawsze powie miłe słowa B) btw. jestem zaskoczony szybkością odpowiedzi :D

Haha ja też :D

Już chciałem napisać: gorszej sie dac nie dalo?

XDD

BTW. za to czekanie powniniem dostać cos lepszego :X

Opublikowano

No to najs,nie dostałem gifta nie będąc karanym, a teraz od supportu dostanę największe g*wno, dzięki rito -.-'

y6eft.gif

Opublikowano

Ja napisałem do supportu i dostałem Underworld Wukong ,a to chyba gównem nie jest ^_^

Opublikowano

Witaj, Przywoływaczu!

Rzeczywiście z nieznanych powodów zostałeś przeoczony w rozdawaniu prezentów. Już wysyłam Ci Mystery Boxa! Ponieważ nie wyświetli Ci się animacja otrzymania prezentu, zdradzę Ci niespodziankę, że wylosowało Ci...

Stroluj i odpisz im

Jungle only :)

Opublikowano

Ja napisałem do supportu i dostałem Underworld Wukong ,a to chyba gównem nie jest ^_^

Czyli jest nadzieja na Battlecast Cho,Gath B)

y6eft.gif

Opublikowano

Witaj, Przywoływaczu!

Nic tylko się cieszyć że tak to przyjęli. Dałbym wszystko za skina PAX do TF'a. xD

Dzisiaj do nich napiszę w tej sprawie, bo też nie dostałem gifta na main koncie.

Opublikowano
Witaj!
Wielki Golem Parowy Blitzcrank kłania się nisko!
Wybacz za zwłokę, mieliśmy małe problemy które zostały już rozwiązane. Z tego co widzę prezent za wzorowe zachowanie został Ci już przyznany. Otrzymałeś skórkę Dragonwing Corki:)
Jeszcze raz dziękujemy za wzorowe zachowanie w 2014 roku, mamy nadzieje że w nowym sezonie również będziesz świecił przykładem na Fields of Justice:)
W razie jakichkolwiek innych pytań lub wątpliwości zapraszam ponownie.
Powodzenia w grze oraz udanego dnia życzę.
Pozdrawiam / Kind Regards
JzL Kapitano
"Though Blitzcrank may batter anything that stands in his way, he really has a heart of gold..." 
Riot Games Player Support

Skin do postaci, którą na razie udaje mi się srogo orać bobków B) i jest moim ulubionym adc obecnie, jestem zadowolony. ;)

Wiadomo, mogło być lepiej ale mogło też być ch*jowo :D

y6eft.gif

Opublikowano

@Mark097 jak dla mnie dragonwing zaraz po urfie najlepszy skin do corkiego.

nie ma co plakac bo dostales cos za darmo. a wiekszosc nic.

Dla mnie Dragonwing jest drugim najlepszym ale po Ufo Corkim, Urf jakoś mi się nie podoba, jednak wolałbym śmigać jakimś małym jebaczem niż krową morską :D

y6eft.gif

Pomocnik
Opublikowano

Nic tylko się cieszyć że tak to przyjęli. Dałbym wszystko za skina PAX do TF'a. xD

Dzisiaj do nich napiszę w tej sprawie, bo też nie dostałem gifta na main koncie.

Ale wiesz, że ten ziomek nie dostał Pax Tf'a ? Btw. Wedlug mnie lepszy jest pax jax <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...