Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC, ale dlaczego?

MoVinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :v 

Grałem sobie z dwójką znajomych jakiś czas temu turniejowy w CS'ie. Z nami w drużynie były dwa dojcze, które nadużywały voice chat'u. Zaczęli do nas strzelać etc, chciałem go strzelić ze skauta raz, aby go sprowokować do zabicia mnie, ale "niechcący" poleciał headshot i się wyłożył nasz dojcz :p Po czym wywaliło mnie z serwera i dostałem perma na serwery steam w cs ._.

Czy to może być spowodowane tym, że mnie te dwa dojcze zgłosiły po złości za cheat'y i automatycznie dostałem VAC'a, czy o co do cholery chodzi?! Napisałem do supportu osobno w polskiej i angielskiej wersji, ale nie dostałem odzewu do tej pory, a z 2 tygodnie minęły już. 

*Kupiłem sobie na nowym koncie CS'a i tam mnie kick'nął premade 4 rusków dla beki i dostałem bana na tydzień za rzekomo zbyt częste wywalanie mnie z meczu o.O 
Szału idzie dostać.

Jest jakaś szansa innym sposobem na skontaktowanie się z VOLVO z tamtym VAC'em? Nie ukrywam, że brakuje mi paru skinów i rangi c: 

Opublikowano

Dostałeś vac'a za strzelanie do swoich?

A co pisze w menu głównym.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Nie możliwe, że dostałeś VACa za zabicie swojego, nawet jakby Cie te typki zgłosiły. 

Musiałeś czitować, innej opcji nie ma.

PS. VAC nie daje unbanów ;) 

279981407253602336505.png
Gość Majoreq.
Opublikowano

VAC działa na takiej zasadzie, że sprawdza pliki gry i jeśli coś jest pozmieniane to wpisuje ciebie na listę do odstrzału. VAC banuje falami nie tak, że hack= za 1sec. ban. On banuje co ileś tam czasu.

Za strzelanie do swoich nie pójdziesz na VACacje. Następna sprawa, jest taka, że MUSISZ zabić 2 ludzi, żebyś dostał bana. Po trzecie jeśli zgłoszą cię 2 osoby to NIE DA SIĘ, żebyś trafił do OW.

OW - overwatch - Jeśli dostaniesz trochę raportów (chyba 18 raportów) to lepsi gracze oglądają twoją grę i oceniają, czy jesteś cheaterem.

Opublikowano

@Szymico @Majoreq. @Tremo
Słyszałem też o tym, że VAC tylko za czity, ale pewny jestem, że nie miałem nic włączone... 
Jedyne pliki jakie miałem teoretycznie podmienione, inne od standardowych to config.
Chociaż użyłem Steam Achievement Manager'a, ale za to byłby VAC?
W menu cs'a jest po prostu, że jestem zablokowany permanentnie na globalnych serwerach cs'a, czy coś takiego.

Chciałem się upewnić, czy nie ma szansy na unban, na chociażby handel.

Opublikowano

VACe są permanentne i "niezbywalne". Nikt ci go nie zdejmie, kupuj nowego CSGO.

Opublikowano

Nadal nie jesteśmy pewni czy dostałeś bana VAC, daj ss i link do profilu.

VAC - Valve Anti Cheat

Więc jest to nie możliwe. A jeżeli takowego dostałeś za zabijanie towarzyszy to napisz do supportu. Zawsze warto spróbować. 

Opublikowano

Z doświadczenia wiem, że za achivment cheata nie dostaje się VAC'a ani innego bana. Korzystałem z tego w TF2. Ponad 2 lata gry i żadnego bana. Mój kolega wykorzystał go w cs i też nie dostał bana.aaaa

Opublikowano

PS. VAC nie daje unbanów ;)

daje

VACe są permanentne i "niezbywalne". Nikt ci go nie zdejmie, kupuj nowego CSGO.

prosze nie klamac

hiFG4ZA.png

Opublikowano

daje

prosze nie klamac

Nie leć w  uj bocie

Vac only za haksy które wykryją w plikach gry.Inny taki ak banik długi to ta beta nadzoru ale to jak jesteś odpalony ale nic nie wykrywa w plikach.

"Żaden motherfucker nie podskoczy do Polaka"

"Na kolana padam tylko przed Bogiem, więc nie licz, że klękne na glebe przy tobie"

Opublikowano

Nie leć w  uj bocie

Vac only za haksy które wykryją w plikach gry.Inny taki ak banik długi to ta beta nadzoru ale to jak jesteś odpalony ale nic nie wykrywa w plikach.

ty frajerze

http://steamcommunity.com/app/730/discussions/0/558747287497644024/

unbany polecialy

polski gracz csgo kubik

http://www.hltv.org/forum/660144-kubik-unbanned

hiFG4ZA.png

Opublikowano

@Anonymous @iIvanowski

Napisałem do supportu w wersji polskiej i angielskiej, do żadnej nie dostałem odpowiedzi, ale trudno, jak już pisałem, chciałem tylko się upewnić, czy to nie mógł być jakiś błąd i kupiłem sobie nowe konto z cs'em, temat dawno do zamknięcia, podziękował. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...