Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze zrobieniem shoutbox.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem sobie forum wgrałem styl i wgl mam teraz problem z shoutbox'em jak chce napisać wiadomość i ją wysłać to w tym okienku nie pokazuje się wiadomość tylko cały wygląd forum wie ktoś jak to zmienić ? Wiem że nie powinienem tego tu pisać ale nwm co zrobić ;/

Opublikowano

Podaj silnik, dokładny opis, plugin shoutboxa, którego uzywasz. Inaczej jak mamy Ci pomoc?

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Mam na forum założone na cba.pl wgrałem na niego phpbb i szablon tak jak na poradnikach na YT i wszystko jest ok poza Shotubox'em tak jak pisałem wcześniej. Jak chce się wysłać wiadomość to wyskakuje z zmniejszeniu wygląd całego forum... Zmieniałem style usuwalem phpbb i wgrywałem z innej stronki tez inne wersje i jest tak samo...

Opublikowano

Wgraj mybb phpBB to szajs.

W mybb wrzucasz foldery tak jak są podane /inc/plugins, /inc/language itd...

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Wgraj mybb phpBB to szajs.

W mybb wrzucasz foldery tak jak są podane /inc/plugins, /inc/language itd...

tyś jest szajs. jeśli chodzi o phpbb3 to jest dobry silnik.
Opublikowano

Mam na forum założone na cba.pl wgrałem na niego phpbb i szablon tak jak na poradnikach na YT i wszystko jest ok poza Shotubox'em tak jak pisałem wcześniej. Jak chce się wysłać wiadomość to wyskakuje z zmniejszeniu wygląd całego forum... Zmieniałem style usuwalem phpbb i wgrywałem z innej stronki tez inne wersje i jest tak samo...

Uaktualnij sobie styl do x wersji...

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...