Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Talon na mida?

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno nie gralem ta postacia nawet nie mam jej kupionej i gralem nia zanim jeszce gralem 1 rankedy. Mam platyne IV czy uwazacie ze ta postac nadal dobrze spisuje sie na midzie?

Kiedy nie wybierac talona na mida i jaki item kupowac startowy?

u1lc.png
Opublikowano

Na normalach spokojnie możesz tym grać, chociażby dla zabawy. Na rankedy to nie wiem czy się opłaca, łatwo cie mogą skontrować no i talonem nic nie będziesz robić. 

Opublikowano

A ja osobiście polecam tego picka, szczególnie na postacie, które polegają na skillshotach.

Gra się nim rewelacyjnie na Cassiopeię.

Trzeba wiedzieć kiedy go picknąć, więc należy rozważać na to, co picknie przeciwnik. :)

Edit:

@Liderex

Spójrz na nich na 6 levelu.

Jeśli Cassio nie trafi Q bądź W, to ma automatycznie przegraną linię.

Combo Talona robi z niej trupa, nie ma jak uciec, a tym bardziej jak go trafić.

Opublikowano

Cassio i Talon to dałeś zły przykład bo Cassio go zabija już na 2 levelu. Każda wymiana 1 vs 1 Cassio wygrywa ze względu na spamowalne E i spellvamp z pasywa oraz runek. Zawsze pickuje w Diamencie Cassio na Talona i nie pamiętam, żeby 1 vs 1 przegrał.

Talon jest świetny to teamfightów. Z ultem nafidownay potrafi zrobić solo 1 vs 3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...