Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płatne haxy

Skrabucha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

organer.pl

Tyle nie kupuj na żadnych aimware/x22/royal bo szybko vac'a dostaniesz.

Najlepiej jest kupić prywatne są koderzy na csh tam poszukaj.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

organer.pl

organner xD widze kolego ze nie masz zielonego pojecia o czym mowisz, albo chcesz po prostu aby autor tematu wyjebał 30 euro na oszustów :D

high minded - Jeśli masz dobrego aima bez haxów. Undetected od ponad roku. 

atrazinemods

Mogę Ci takie coś napisać..

Więcej na pw.

xddddddd

Pasjonat
Opublikowano

Jak chcesz mogę ci dać namiary na pw na  dobrego esp + trigger 100% niewykrywalny, esp nie jakieś jebane prostokąty tylko glowing jak na spectate(x-ray) bo nie wiem czy jak tu nie napisze to jakaś reklamka będzie. Używa go może 200-300 osób, w ciągu 4-5 miesięcy istnienia nigdy nie było przypadku detekcji go przez volvo. Tylko nie można narazie tam płacić PSC, tylko paypal/przelew.

.

Opublikowano

Większość płatnych cheatów ssie, szczerze to równie dobrze możesz grać na publicznych cheatach, bo większość z providerów i tak dostaje VACe dość często. Gdy tylko na jakimś cheacie zbierze się "atrakcyjna" dla VACa liczba osób to raz dwa cheat zostaje wykryty.

Jak chcesz mogę ci dać namiary na pw na  dobrego esp + trigger 100% niewykrywalny, esp nie jakieś jebane prostokąty tylko glowing jak na spectate(x-ray) bo nie wiem czy jak tu nie napisze to jakaś reklamka będzie. Używa go może 200-300 osób, w ciągu 4-5 miesięcy istnienia nigdy nie było przypadku detekcji go przez volvo. Tylko nie można narazie tam płacić PSC, tylko paypal/przelew.

Taki xray to 5 min roboty, zrobienie boxów wymaga więcej kodu xD
Opublikowano

Czyli generalnie nie ma dobrych czitów płatnych? Bo stwierdzenie większość płatnych ssie nic mi nie mówi :), w takim razie które to te porządne?

Opublikowano

Osobiście jak bym miał kupować to Hexui, ArtificialAiming, może Aimware jeśli cheatowałbym na kontach dla zabawy.

organer.pl

Organner wczoraj VAC detected :)
Opublikowano

Dobra dzięki bardzo za odpowiedzi ale pomyślałem i nie chce być jak inni tzn. cheatować itp, chce grać czysto i pewnie, ale i tak dzięki :)

@Edit: Do zamknięcia

qEhL9ysjp_whheaqx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...