Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę System Administratorem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

livenet.png

Witam,

Nazywam się Michał, zajmuje się zabezpieczeniami prywatnych serwerów metin2. Moje doświadczenie wywodzi się z bardzo dużej styczności z atakami ddos. Jestem w stanie zaoferować kompleksowe zabezpieczenia oraz pomoc w doborze serwera odpowiedniego dla ciebie.

Oferta:

- Pomoc w doborze serwera dedykowanego
- Kompleksowe zabezpieczenia anty DDoS (Ochrona przed atakami typu ssdp , snmp , dominate , rap , xns i inne)
- Zabezpieczenia przed atakami z serii layer7 (http flood)
- Administracja serwerem dedykowanym w zakresie (instalacji, optymalizacji, naprawy) poszczególnych usług działających na maszynie.
- Instalacja oraz konfiguracja firewalla pod konkretne usługi wskazane przez klienta.
- Testowanie maszyn/y klienta pod kątem ataku DDoS, Exploitów

Oferuję także IP LoadBalancing w pakiecie z zabezpieczeniami, działa on na takiej zasadzie iż wrzucacie sobie do klienta adres ip mojego balancera i poprzez rozłożenie ruchu w moim cloudzie czysty traffic wędruje do waszego serwera gry a atak ddos jest wycinany u mnie, jeśli coś nie zostanie przefiltrowane u mnie to przefiltruje to wasz serwer.

Kontakt:

PW

GG: 52363465

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Polecam Michałka, lepszego na forum nie znajdziecie z pewnością ;-)  Po jego konfiguracji nie bd musieli sie bać o stabilnośc serwera

Opublikowano

Polecam, ciekawa oferta. Gdy ktoś planuje "poważniejszy" projekt powinien zainteresować się tą ofertą, by uniknąć przykrych niespodzianek na starcie :)

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

­Polecam Michałka, konkretna osoba która wie co oferuje i zna się na tym.

Opublikowano

Dzięki za wasze komentarze.. Do tej pory odpowiedziałem na 50 prywatnych wiadomości :) Jeśli ktoś potrzebuje konsultacji czy chce zlecić mi coś to zapraszam.

Opublikowano

Widać po komentarzach że polecany jesteś więc ja też polecam. A można wiedzieć ile lat?

Opublikowano

­@FromEjj

Ale Ty korzystasz z jego usług... :D

@topic

Jeszcze raz serdecznie polecam.

Właśnie niedawno zawarłem z Panem współpracę.

Bardzo ogarnięta i komunikatywna osoba.

Wszystko robi szybko i na wysokim poziomie.

Opublikowano

­@FromEjj

Ale Ty korzystasz z jego usług... :D

@topic

Jeszcze raz serdecznie polecam.

Właśnie niedawno zawarłem z Panem współpracę.

Bardzo ogarnięta i komunikatywna osoba.

Wszystko robi szybko i na wysokim poziomie.

aa haha nie wiedziałam że ma taki nick xDD To jak najbardziej polecam !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...