Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azuris.eu [Dedyk] [Easy]

Rysie_Q

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer wydaje sie fajny zobaczy sie czy wypali jutro"

a co do startu to nie beta ?

+ czy mozna wiedziec jak zdobywa sie trute bo nie chcemy zeby była ona za łatwa

________________________________________________________________________________________________________________________

WELCOME!!

_________________________________________________________________________________________________________________________

Opublikowano

Server wydaje się okej, nie znam administracji lecz może coś z tego serwera będzie :) jedyny - to te logo.. wypierdziel je bo bardziej rozmazane być już chyba nie może xD

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Polecam serwer, jako beta tester nie znalazłem tam bugów zagrażających serwerowi, a testowałem go 4 dni po 7h 

Pozdrawiam, Majonez :)

Opublikowano

Plus za 5 stron eq i buttony,Sety też ujdą, natomiast mapki - Bajeczna Dolina (wtf?) i Pustynia Rubach beznadziejne.Zaprzysiężone i ogry tylko pewnie ze zmienionym lvl i dmg.

Opublikowano

Polecam serwer wszystkim. Troszkę nowości jest poza tym myślę, że będzie fajnie.

Napisz do mnie, ~ może kiedyś pomogę ~ VeavninG

Opublikowano

Bardzo fajnie się zapowiada ten serwer  :P

Jutro na 100% wbije jakaś tam liczba osób zobaczymy jaka będzie reklama bo na tak zrobiony serwer przydała by się dobra i duża reklama a nie WeezyHakery oraz Adasie co nagrywają wszystko gdzie można dostać kase i smy  xD

To ja polecam serwer i zobaczymy co z tego będzie  <3

Opublikowano

pliki mortyriusza , pewnie kasa najważniejsza będzie i kolejny serwer na tych plikach po kilku/kilkunastu dniach się wyjebie , powodzenia.

Opublikowano

wszystko fajnie pięknie  ale czy serwer będzie chodził na systemie 32b bo teraz co 2 serwer startuje i nie działa na tym systemie. 

post-1016012-0-33504100-1423987462.jpg

http://www.mpcforum.pl/topic/1364385-na-jakim-serwerze-do-cs-16-by%C5%9B-zagra%C5%82a-g%C5%82osowanie-odpowiedzi-pisemna/

zxc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...