Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hotfix bezpieczny?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak u góry. Bo mini patch wszedł a ja chce sobie pograć :D

2zgg6rn.png

Opublikowano

Tak jak u góry. Bo mini patch wszedł a ja chce sobie pograć :D

Lepiej poczekać z 5-6/7h niż zwiększać szanse na bana.

xD

Opublikowano

Na patcha bede do niedzieli czekać -_-?

2zgg6rn.png

Opublikowano

Ten patch był stosunkowo mały więc podejrzewam ze official update będzie za parę godzin. Myślę ze tyle czasu nikogo nie zbawi. Po co dodatkowo ryzykować?

Budowniczy
Opublikowano

Ale uwazacie ze mogli w tak malym patchu zrobic cos z antycheatem zreszta i tak i tak jest szansa na bana wiec trzeba grac na horfixie jak ban bedzie mial przyjsc to przyjdzie predzej czy puzniej.

Opublikowano

Na patcha bede do niedzieli czekać -_-?

patch pewnie dzisiaj wieczorkiem ewentualnie około 16 bd, ostatnio był patch 150 mb chyba to po kilku h był update :)

Sygnatura.jpg

Opublikowano

Podobno next BanWave leci :D 

2zgg6rn.png

Opublikowano

iMeh powiedział, że hotfix jest bezpieczny? Huh..

Oczywiście, że nie jest.

Osoby, które z niego korzystały, najprawdopodobniej dostaną bana przy najbliższym wave-banie.

Polecam poczekać na update, które będzie najprawdopodobniej dziś. :)

Opublikowano

@Botals :* Kocham cie zawsze wytłumaczysz :**

2zgg6rn.png

Opublikowano

Oczywiście, że nie jest.

Osoby, które z niego korzystały, najprawdopodobniej dostaną bana przy najbliższym wave-banie.

Hooya prawda jeżeli kolejny raz im się powinie noge wiekszość przejdzie na bola vip / cracked 

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Hooya prawda jeżeli kolejny raz im się powinie noge wiekszość przejdzie na bola vip / cracked 

Twoja wypowiedź jest bezsensowna.

W czym nie ma prawdy? Napisałem coś bezsensownego?

Oczywiście, że nie jest.

iMeh zrobił obejście, które jest zrobione, że tak powiem "na jolo", by działało.

Napisałem, że jest wykrywalne, gdyż sam Riot dał informację odnośnie kolejnego ban-wave.

Stwierdziłem, że tak najprawdopodobniej będzie.

Powiedziałem, by poczekać na update, gdyż będzie najbezpieczniej, a update będzie najprawdopodobniej dziś.

Zanim się doczepisz, to miej powód.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Hmmm tak trochę z innej beczki :D Ciekawe czy również otrzymam Bana jak komp mi hulał od wczoraj na L# do teraz, a w między czasie wszedł jakiś patch :P L# normalnie działał itp teraz po wyłączeniu i ponownym dopiero zmienił się status na OUTDATED xD­

Opublikowano

^^UP

Sam jestem tego ciekawy, ale szczerze watpie abysmy dostali bana jesli hotfix byl wykrywalny.

Opublikowano

Hotfix podobno wykrywalny i koleś dziś dostał bana na 2 kontach, lepiej czekać na update, i ludzie co grali bez hotfixa też dostali bany więc radze poczekać :D! Ja na tym nie gram tylko chce sobie smurfa wylevelować a ręcznie się nie chce no ale jak mam potem na nim dostać bana to wole poczekać :)

Opublikowano

" ludzie co grali bez hotfixa też dostali bany więc radze poczekać"

Ja grałem bez i nie mam bana ;:<

Opublikowano

Nie radzisz grac na hotfixie czy wgl. na #L?

Nie radzę grać na hotfixie.

L# jest i obawiam się, że będzie niewykrywalny przez naprawdę dłuższy okres czasu.

Riot robi naprawdę żałosne zabezpieczenia, które można banalnie ominąć.

Polecam poczekać na oficjalne update, by potem nikt nie mówił, że Joduska Was sprzedał.

@down

Chcąc, nie chcąc - po prostu przeoczył.

Banda 'młodzieży' się zbulwersowała i zaczęła wyzywać twórcę programu, mimo że robił to dla nich zupełnie za darmo.

Przyznam, że od strony technicznej L# ma trudniej, by cała składnia była jak u BoL'a, natomiast BoL leży na kompletnym dnie, jeśli chodzi o skrypty.

L# ma tylko i wyłącznie darmowe skrypty, które są lepsze od płatnych na BoL'u.

Dla tych co mają ból o to - tak testowałem. Testowałem większość popularnych płatnych skryptów i śmiem stwierdzić, że są o wiele gorsze i bardziej zbugowane niż darmowe L#.

Opublikowano

A jak to było z tym patchem 4.21? Przedtem nie bylo zadnych zabezpieczeń, wprowadzili je dopiero w patchu 4.21 i joduska sie tego kompletnie nie spodziewal?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...