Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Radiówka a upload.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

Ostatnio postanowiłem,że pobawię się w youtubera i może nagram gameplay z lola.Komp średni ale daje rade,żeby nagrać gameplay z lola przy 90-100 fps actionem,ale jest problem z netem .... Mieszkam w małym mieście gdzie jeszcze nie ma światłowodów oraz mam radiówke 10mb download i 6mb upload.Oczywiście wiem jak to jest z radiówką,że nie ściąga się 10 mb na sekunde i wysyła 6 mb na sekunde oraz znam jej minusy i plusy ale chciałbym się was spytać czy też macie tak,że wysyłając duży plik,np.przez utorrent zapychacie radiówkę i spada wam download? Oraz czy na youtube można ustawić limit wysyłania?

Opublikowano

to chyba logiczne że jak coś wysyłasz to musi spaść ściąganie i vice versa

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Jak wyżej nie będziesz miał stałego transferu danych podczas ściągania i wysyłania,

w dodatku nigdy nie liczy się internetu nawet sdsl, jeżeli masz 10MB, to nie ściągasz z taką prędkością 10Mb/s

Opublikowano

Jaki masz program do nagrywania?

Jaką masz prędkość internetu?

bez gif

Opublikowano

Jak wyżej nie będziesz miał stałego transferu danych podczas ściągania i wysyłania,

w dodatku nigdy nie liczy się internetu nawet sdsl, jeżeli masz 10MB, to nie ściągasz z taką prędkością 10Mb/s

Wiem,że nie ściąga się z prędkością 10mb/s o tym już wspomniałem w temacie...

Mi chodzi o to czy można pauzować wysyłanie filmu na yt oraz jeśli ustawie limit wysyłania np. 800 kb/s to czy łącze się zapcha.

Jaki masz program do nagrywania?

Jaką masz prędkość internetu?

Mirrilis Action,net radiówka 10mb download i upload 6mb.

Opublikowano

Upload masz dobry, tylko filmy musisz wyrenderować, jeśli dobrze pójdzie to 10minutowy materiał w 720p będzie ważył ok. 200-300mb.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...