Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] WarZ

Glox99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

49788381302007125554.png

IP: lobby.mc-pl.net

Serdecznie zapraszamy do obejrzenia prezentacji zapowiedzi servera WarZ!

WarZ to tryb gdzie gracz ma za zadanie przeżyć w wielkim świecie opanowanym przez Zombie!

W pojedynkę lub razem z grupką przyjaciół może podbić świat i zniszczyć zarazę!

O grze...

Na serverze znajdziecie mnóstwo lokacji, mnóstwo różnych przedmiotów, które przydadzą się wam do stania się najlepszym..
Wbudowany system chorób, zadrapań, ran, krwawień, słyszalności przez zombie czy też pragnienie pozwoli Ci przenieść się w świat opanowanym przez wielką zarazę!

linia.gif

Pragnienie - To system, który odzwierciedla prawdziwe, życie w grze. Maksymalny poziom wody to 20 PKT, co jakiś czas poziom

zapotrzebowanie na wodę wzrasta. Jeśli gracz osiągnie zerowy stan pragnienia będzie bardzo szybko umierał!

Aby uzupełnić pragnienie należy napić się wody. Wodę można czerpać ze studni oraz mórz.

zb1l0n.jpg

linia.gif

Krwawienie - kiedy gracz zostanie dźabnięty ma niewielki procent szans na to, że zostanie zraniony.

Jeśli tak się stanie, gracz będzie krwawił, czyli co jakiś czas będzie otrzymywał niewielkie obrażenia.
Aby to wyleczyć należy użyć bandaża.
Paper.png?version=3c06617e83a5cbc4794d8b

linia.gif

Słyszalność - to jedna z najfajniejszych atrakcji na serverze, pasek doświadczenia zwiększa się lub maleje

w zależności od rodzaju poruszania się gracza. Jeśli gracz biegnie i skacze jest praktycznie wielką tarczą, którą widzą wszystkie zombie..
Jeśli kuca i skrada się, jest prawie niezauważalny i może przejść kilka kratek od przeciwnika.

2f258p.jpg

linia.gif

PvP - na serverze nie może także zabraknąć relacji między graczami. Każdy ma prawo do zabicia innego gracza bądź udzielić

mu pomocy, kiedy jej potrzebuje. Relacje są najważniejsze!

oraz wiele, wiele więcej...

Fotki z Servera

080ee2a33614eeb8gen.png

Mapa Servera

(Wciąż w budowie)

mapapng_wxweher.png

sygnaturka2.png

Opublikowano

No, serwer zapowiada się super, uwielbiam klimaty zombie, serwer idealny dla mnie <3, ten system skradania jest super tak jak i pragnienie.

Zawitam na 100%

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Nie chce nic mówić ale texture pack jest ukradziony chyba z serwera ocelocik.pl.

Serwer może będzie fajny.

Texturepack jest przerabianym texturepackiem z kilku innych razem wziętych.

sygnaturka2.png

Opublikowano

Dla piratów też? (Piratów, bo przed chwilą kupiłem.  :D)

Eventy są dla graczy, niezależnie od konta premium czy bez.

sygnaturka2.png

Opublikowano

Serwer ciekawy, ale ogarnijcie te lagi ;/ Grać się nie da bo co chwilę ginę przez te lagi. Na serwer wejść nie mogę teraz bo niby full. Jak tak mam grać to chyba lepiej aure pobiorę to może coś ugram.

2863366318.png

Opublikowano

Dodacie bazy  ?

Tak, już niedługo!

Serwer ciekawy, ale ogarnijcie te lagi ;/ Grać się nie da bo co chwilę ginę przez te lagi. Na serwer wejść nie mogę teraz bo niby full. Jak tak mam grać to chyba lepiej aure pobiorę to może coś ugram.

Lagów nie ma.. Na serverze WarZ od samego początku nie ma żadnych opóźnień..

sygnaturka2.png

Opublikowano

ZJEDZ NA DÓŁ !!!

"Życie jest prawdziwe, gdy ma się cele".
wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.
89% ankietowanych graczy uważa że grafika jest najważniejsza, jeśli należysz do pozostałych 11% wklej to do podpisu!![/size]
2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygnatury.

Opublikowano

Czy ja wiem czy taki fajny ten server podróbka servera MineZ tylko że minez jest o wiele wiele lepszy, raczej nie zawitam choćby z tego powodu że zerżneliście pomysły z innego serva.

Opublikowano

Czy ja wiem czy taki fajny ten server podróbka servera MineZ tylko że minez jest o wiele wiele lepszy, raczej nie zawitam choćby z tego powodu że zerżneliście pomysły z innego serva.

Zabawne.. Jeśli tak to rozumieć to każdy server jest praktycznie podróbka servera który został stworzymy jako pierwszy na świecie. Każdy tryb SURVIVAL jest zerżnięty, każdy CREATIVE jest zerznięty. Po co tu robić servery jak wszystko to plagiat prawda ? :D

sygnaturka2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...