Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem nowy nie znam dobrze tego forum ale wiem, ze tylko tu moge znalesc odpowiedz.

Mam problem z serverem na plikach terenzo starszej wersji, bronie nie maja srednich. Wiem terenzo podal zapytania do item_proto ale po wklejeniu tam tego, przekonwertowaniu i wklejeniu txt nic to nie wprowadzilo.

Nastepnie bardzo potrzebna mi pomoc z rozwiazaniem problemu zmiany bonow. Gracze maja blokade przez która zmieniaja bony tylko co 10 minut, jezeli mi ktos z tym pomoze i wytlumaczy dokladnie co gdzie zmieniac dam +10.

Pozdrawiam i z góry dziekuje.

Opublikowano

Co do bonów poszukaj difa zmieniającego czas na 1s;

a co do średnich to wszystkie zmiany w bazie zrób na wyłączonym serwerze (mam tu namyśli serwer gry - game)

8910814572903361049127.png

Opublikowano

a powie mi ktoś gdzie te zapytania do tych srednich dokladnie wprowadzic bo moze ja to zle robie skoro nadal nic nie wnosi?

Co do bonów poszukaj difa zmieniającego czas na 1s;

a co do średnich to wszystkie zmiany w bazie zrób na wyłączonym serwerze (mam tu namyśli serwer gry - game)

jestem w tym nowy nie mam pojęcia gdzie i co, pomozesz mi za najlepsza?

Opublikowano

a powie mi ktoś gdzie te zapytania do tych srednich dokladnie wprowadzic bo moze ja to zle robie skoro nadal nic nie wnosi?

jestem w tym nowy nie mam pojęcia gdzie i co, pomozesz mi za najlepsza?

56439142343611681780.png91403142343611681780.png

8910814572903361049127.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...