Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TriviaMT2.pl- [Dedyk] [Medium]

Adaś .

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam rozumiec, ze pierscien jest tylko na ninje? A reszta to co? Wyglada ciekawie, dungeon malp to to samo co DT? Tyle samo pieter? Co dropi z bossa/bossow innych dungeonow? Jak skile i jaka jest tabelka bonusow?

Czy ja gdzies nie widzialem tej grafiki prezki?

Opublikowano

Polecam i zagram !

Edit. Avast mi coś świruje na tym cliencie analizuje co chwile coś pierwszy raz mam coś takiego.

Za co dostałem to ostrzeżenie ? Bo napisałem że avast mi świruje ? żadne wielkie rzeczy chce wiedzieć co ewentualnie jest  w tym kliencie.

Opublikowano

Mam rozumiec, ze pierscien jest tylko na ninje? A reszta to co? Wyglada ciekawie, dungeon malp to to samo co DT? Tyle samo pieter? Co dropi z bossa/bossow innych dungeonow? Jak skile i jaka jest tabelka bonusow?

Czy ja gdzies nie widzialem tej grafiki prezki?

Prezka jest nasza wlasna(grafika)

Pierscienie są jeszcze inne, tutaj są przykładowe pokazane. Dungeon małp, na podobnej zasadzie. 

Tak serio to intro c*****e. Widze ma troche subow, bedzie u niego GP?

Seria, nie gp, lecz seria cała z topki ma być.

Opublikowano

Polecam i zagram !

Edit. Avast mi coś świruje na tym cliencie analizuje co chwile coś pierwszy raz mam coś takiego.

Za co dostałem to ostrzeżenie ? Bo napisałem że avast mi świruje ? żadne wielkie rzeczy chce wiedzieć co ewentualnie jest  w tym kliencie.

nie przejmuj sie to jest przez bonus switchera w cliencie i inne pliki z pythona . 

Opublikowano

Polecam i zagram !

Wyłącz antywira albo dodaj do wyjątków, avast zawsze wykrywa. Głównie tutaj chodzi o lekkie szaty graficzne oraz bonus switchera

Opublikowano

Wyłącz antywira albo dodaj do wyjątków, avast zawsze wykrywa. Głównie tutaj chodzi o lekkie szaty graficzne oraz bonus switchera

Już wszystko gra :D

Edit. Kiedy w końcu będzie strona ?

Opublikowano

Już wszystko gra :D

Edit. Kiedy w końcu będzie strona ?

Clienta pobrać już można jak widać, rejestracja będzie 1h przed startem napewno, ale czy więcej to nie wiem

Opublikowano

[HA]Adaś ? To co ty jednak jesteś w administracji serwera ?

Znaczy ja się zajmuję tylko marketingiem i reklamą ;)

@@ Strona jest już kończona. 

Opublikowano

Znaczy ja się zajmuję tylko marketingiem i reklamą ;)

@@ Strona jest już kończona. 

To ja już nie wiem :D Bo na ts masz [HA] a w prezentacji pisałeś na początku jakbyś był przypadkowym graczem

Opublikowano

To ja już nie wiem :D Bo na ts masz [HA] a w prezentacji pisałeś na początku jakbyś był przypadkowym graczem

Jak wyzej napisałem, zajmuję się marketingiem i reklamą :) Tylko tyle, od gry są inne osoby.

@@

Zapraszamy na fanpage, wiele konkursów, dodatkowo zapraszamy do pobierania, by wbić na start!

Opublikowano

Fajny ale tą epicką bron co się robi z trutki to np jak mam w trutce 50sr przerobie ja na epicka to  bony zostają czy od nowa trzeba mieszać ?

Opublikowano

Fajny ale tą epicką bron co się robi z trutki to np jak mam w trutce 50sr przerobie ja na epicka to  bony zostają czy od nowa trzeba mieszać ?

niestety tak ale trutke +9 to nie problem wiec nie bedzie bólu jak srednie spadna :)

Opublikowano

Spoko start o 18 a strony jak nie było tak nie ma. Coś mi się wydaje że lipa wyjdzie z tego serwera.

Przecież strona działa .

Skąd bronie 75lv? Ripper czy jest inny sposób.

Jest prywatne dt ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...