Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udyr - smok 1 lvl

bonckyTTB

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mogłeś użyć 2x smite, ale ogólnie to gj.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Widziałem to gdzieś na zagranicznych streamie, co nie zmienia faktu, że pogratulować!

Pytanie jeszcze: czy dalej jest możliwość robienia solo drake na 3lv. Vi czy Rito coś z tym zrobiło?

Opublikowano

Widziałem to gdzieś na zagranicznych streamie, co nie zmienia faktu, że pogratulować!

Pytanie jeszcze: czy dalej jest możliwość robienia solo drake na 3lv. Vi czy Rito coś z tym zrobiło?

Pantheonem ? Tak.. już nie jest tak kolorowo

@ Topic

no no własnie dzięki temu moj team ma przewage ;3 dzieki ! :D

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

No ładnie, ładnie. Tylko, czy opłaca się to zrobić w normalnej grze? Gdzie stracimy pierwsze minuty gry.

no czytaj opis pod filmikiem pało

Opublikowano

Solo drake na 3 lv da sie zrobic lee sinem (nawet bez smite na 3 lv), nocturnem, yi, jaxem i pewnie jeszcze kilkoma postaciami ktore polegaja na "ad" 

Szkoda, że psuje to wczesna faze gry (chodzi mi o robienie smoka na 1 lv), ale można pomyśleć na 2 lv po red'zie czy golemach, wtedy będzie smok idealnie pojawi się po zabiciu buff'a :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...