Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam roboty jako quester / programowanie C/++ oraz php :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, z góry przepraszam za zły dział jednak zanim Mod zaakceptuje podane w odpowiednim mijają wieki więc piszę tutaj  :)

Coś o mnie:

Mówią mi Troian, mam 20 lat interesuje się Informatyką oraz sportem rowerowym.

Programowaniem zajmuje się już około 5 lata

4 lata [C / ++ /  +/-lua] jak widać dodałem

kilka tutoriali odnośnie edycji src [W planach mam nowe ale nie o tym tutaj .... ]

Chciałbym dołączyć do Teamu na stanowisko questera / programisty [Ogólnie jeżeli chodzi o pliki metina

to znam się na wszystkim, jednak robienie wszystkiego samemu już dawno zaczęło mnie irytować dlatego

postanowiłem zająć się jedynie częścią programistyczną]

Oferuję:

1. Kodowanie strony [Tylko nie cięcie PSD nie na widzę tego  :D ]

2. Pisanie questów / dungeonów oraz skryptów

3. Pomoc przy konfiguracji systemu oraz zabezpieczeń

4. Jeżeli serwer stoi na src to pisaniu nowych funkcji dodatków itp

Oczekuję:

1. Uczciwości oraz solidnej pracy od strony teamu

2. Ludzi którzy znają się na tym a nie dzieci co 1 rok siedzi na forum

i myśli że wielki z niego technik a jak wyskoczy mu coś czego tutaj

nie ma to leci jak głupek i tylko spamuje na gg...

Jeżeli jesteś zainteresowany współpracą zapraszam na PW  B)

EWOLUCJA : ]

84440201455649434251.jpg

Opublikowano

Polecam Pana.

+ Miły, sympatyczny

+ Odpisuje w przeciągu kilku sekund

+ Rozmowny

+ Dorosły

+ Nie leci na hajs

+ Doświadczony oraz pracowity

+ Pomocny

+ Uczciwy

... :)

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Nie polecam, bo nie zna się na rzeczy i to całe programowanie 5 lat to chyba fake.

A Ciebie co dupa boli? 

Polecam:

0002Q27XG8SB8543-C116-F4.jpg

<3

A już wiem czemu bo był Tutek na level to go usunąłem a miałem też dać na stock itemów i yang ale nie dałem :)

84440201455649434251.jpg

Opublikowano

Nawet jeżeli kłamie z doświadczenie to i tak to wyjdzie "w praniu" gdy ktoś zaoferuje mu posadę, więc takie swoje gdybanie bez konkretnych dowodów to idiotyzm.

Polecam, nie widzę żadnych przeciwwskazań.

Opublikowano

A Ciebie co dupa boli? 

Polecam:

0002Q27XG8SB8543-C116-F4.jpg

<3

A już wiem czemu bo był Tutek na level to go usunąłem a miałem też dać na stock itemów i yang ale nie dałem :)

Nie, po prostu jesteś idiotą i nie wyskakuj mi z tą maścią, bo wyraziłem tylko swoją opinię, bo jak dla mnie Ty i Twoje tutoriale nic nie znaczą.

Ze STACKAMI i limitem Yang + Twoim zbugowanym tutorialem na level możesz się chować, bo tylko sobie wstydu robisz.

46b38cfec777491facaaf904660c032c.png

And now get the f**k out, nigga.

(Tak wstawiłem tego screena, bo tylko tym się podniecasz, a już każdy to dawno ogarnął, zacofany człowieku)

Opublikowano

Nie, po prostu jesteś idiotą i nie wyskakuj mi z tą maścią, bo wyraziłem tylko swoją opinię, bo jak dla mnie Ty i Twoje tutoriale nic nie znaczą.

Ze STACKAMI i limitem Yang + Twoim zbugowanym tutorialem na level możesz się chować, bo tylko sobie wstydu robisz.

46b38cfec777491facaaf904660c032c.png

And now get the f**k out, nigga.

(Tak wstawiłem tego screena, bo tylko tym się podniecasz, a już każdy to dawno ogarnął, zacofany człowieku)

No to nie wiem co się mnie czepiasz ;) Masz problem sam ze sobą to wyjdź po prostu... Wisi mi co tam zrobiłeś :)

84440201455649434251.jpg

Opublikowano

No to nie wiem co się mnie czepiasz ;) Masz problem sam ze sobą to wyjdź po prostu... Wisi mi co tam zrobiłeś :)

To nie wiem po co drążysz temat o Twoich wielkich tutorialach (xD), przez które niby Cię hejtuję.

Właśnie pokazałeś jak ktoś potrafi zgubić się w tym co mówi w ciągu 5 minut.

A dlaczego się czepiam masz napisane u góry, raczej mogę wyrazić swoją opinię więc zamilcz.

Opublikowano

REKLAMUJ SIĘ ŻE ZAKODUJESZ STRONĘ A NIE UMIEJ ZABLOKOWAĆ IDOR-A #TROIAN #IDIOTA

Do tego beka z tych "zabezpieczeń" jak na alldnarze nawet bruta nie zablokował xD co za gamoń.

Nie polecam to kompletny gamoń. Robi z siebie gwiazdę działu metin2 a jedyne co tutaj wrzucił to funkcje od Imera i nowe wpisy do configów od eTony i robi z siebie nie wiadomo jakiego programistę.

Do takich ludzi powinni strzelać.

MTnm3AS.png

Opublikowano

ynnpid.jpg

To że na MPC dałem poradnik bez tego jak sobie zedytować resztę to trudno :) Przynajmniej wiadome by było który serwer był robiony tylko na tym co było na forach 

84440201455649434251.jpg

Opublikowano

ynnpid.jpg

To że na MPC dałem poradnik bez tego jak sobie zedytować resztę to trudno :) Przynajmniej wiadome by było który serwer był robiony tylko na tym co było na forach 

STATY WIDAĆ TEŻ DOBRE TYPY PRZESYŁAJĄ. xD

Nie ośmieszaj się już proszę, bo aż mi się teraz żal robi, że pierwszy tutaj napisałem posta. :(

Prawda jest taka, że robisz z siebie nie wiadomo kogo, a sam wiesz kim jesteś i nawet nie spróbujesz zaprzeczyć, bo wiesz że to smutna prawda..

Opublikowano

REKLAMUJ SIĘ ŻE ZAKODUJESZ STRONĘ A NIE UMIEJ ZABLOKOWAĆ IDOR-A #TROIAN #IDIOTA

Do tego beka z tych "zabezpieczeń" jak na alldnarze nawet bruta nie zablokował xD co za gamoń.

Nie polecam to kompletny gamoń. Robi z siebie gwiazdę działu metin2 a jedyne co tutaj wrzucił to funkcje od Imera i nowe wpisy do configów od eTony i robi z siebie nie wiadomo jakiego programistę.

Do takich ludzi powinni strzelać.

co do bruta to do maszyny od www nie miałem dostępu, co do strony to zjebałem racja ale potem poprawiłem ją... Jakoś serwer gry stał niewzruszony :)

84440201455649434251.jpg

Opublikowano

Polecam Pana.

+ Miły, sympatyczny

+ Odpisuje w przeciągu kilku sekund

+ Rozmowny

+ Dorosły

+ Nie leci na hajs

+ Doświadczony oraz pracowity

+ Pomocny

+ Uczciwy

... :)

Zgodzę się z tym Panem.

Powiem tyle, że miałem jakieś tam pytanie dotyczące questa, jedną funkcje żeby mi napisał to on mi od a do z questa napisał.

Na prawdę on ma złote serce, pomaga bez interesowanie no i solidnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...