Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Granie snajperką

_Tai_Agandaur_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym przedstawić mój problem dotyczący grania snajperką w call of duty modern warfare 3.

Otóż gdy gram snajpą RSAS jak i zresztą każdą inną bo nie wiem, która najlepsza ale tą najczęściej zawsze mam problemy z ustrzeleniem przeciwnika.

Pierwszy przypadek polega na tym, że zazwyczaj wykorzystam cały magazynek strzelając we wroga z jednego końca mapy na drugi i ani razu nie trafię. I w dodatku jeszcze jak oglądam kamerę śmierci to widzę zupełnie co innego. Nie strzelam w przeciwnika jak to pokazanie jest realistycznie podczas gry tylko strzały lecą gdzieś tam w powietrze tak jak byś chciał ustrzelić z szodgana kogoś z dużej odległości.

Drugi przypadek polega na tym, że próbuję grać tak jak pokazuje to ten człowiek na tym filmiku ale strzały z małej odległości nawet nie zadają mu obrażeń .

Nie wiem jak to ludzie robią, że nawet do porządku nie nacelują i nie namierzą wroga i od razu oddają strzał i zabijają wroga i potem koleś ma 50 ofiar + i mniej niż 10 zgonów. Ja tego nie rozumiem, co on siedzi tylko i patrzy się w ekran a bot chodzi i strzela za niego. Czy to są jakieś czity czy co?

Wielkie pytanie : Co ja robię nie tak, że zazyczaj mam staty 6 ofiar i z 12-15 zgonów nie ważne jaką bronią gram. Zawsze jest mniej więcej taki sam wynik!!!!!!

???

6lQcF0X.png

Zapraszam na mój kanał YouTube - Link w Profilu

Opublikowano

Graj,graj i graj w końcu się nauczysz grać sniperką. Próbuj celować w głowe a nie w dolną część ciała. I czasami przez ping gównianie się gra :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...