Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kody na jg 8.8

Szokron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co mówią mi znajomi to te kody na jg 8.8 są ważne do kwietnia ale moje pytanie brzmi czy teraz jak wklepie ten kod gdy już mam jg 8.8 otrzymam rekompensate w goldzie czy srebrze?

Opublikowano

A można wiedzieć z skąd szło otrzymać ten kod?

Przy zakupie czegoś tam od Intela, teraz do jakiegoś monitora dają kod na... Panterkę 8,8. 

Opublikowano

Mam kilka takich kodów na sprzedaż. Mozna ich uzyc maksymalnie 4 razy (szkoda bo mialbym wszystkie czolgi premium). Jako rekompensate dostajesz 11 100 golda.

graphic.png

Opublikowano

mam pytanie czy za to mozna dostac bana?

xxx

Niewiem czy ban za to jest aczkolwiek muszę ci powiedzieć, że poczytałem trochę o tych kodach i ludzie bardzo, ale to bardzo oszukują. Ludzie płacą a później bez odzewu, także proponuję uważać

Opublikowano

Niewiem czy ban za to jest aczkolwiek muszę ci powiedzieć, że poczytałem trochę o tych kodach i ludzie bardzo, ale to bardzo oszukują. Ludzie płacą a później bez odzewu, także proponuję uważać

Bana nie moga za bardzo wlepić, dopóki Ci nie udowodnią, że faktycznie nie masz tego danego procesora.Chyba, że poproszą o taki dowód - wtedy jest problem.

Opublikowano

Na allegro widnieje aukcja z tym kodem na Jagódke, rzekomo kody wysyłane są automatycznie i kosztują 78zł. Kupiło już to ponad 25 osób a sam sprzedający ma pozytywne opinie (ponad 420). Rodzi sie pytanie czy brać od takiego ten kod, czy dać sobie spokój?

Opublikowano

To jest allegro. Tam nie mogą cię oszukać... poza tym, żeby założyć konto nie można być gimbem więc tam nikt nawet o kradzieżach nie myśli :) Kolega na allegro 4 kody kupił i bez problemu dostał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...