Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam poziom

HehDobre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wbić 1 poziom na steam żebym mógł już dodać kogo kol wiek na steam na moim koncie znajduje się gra cs:go którą kupiłem na allegro i aktywowałem klucz na steam. Próbowałem wbić poziom po przez filar społeczności ale gdzie tu logika kiedy np do zrecenzowania gry muszę mieć 1 poziom a skąd mam go wziąć

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dokupić brakujące karty do cs:go i wytworzyć odznake

ale to też nie jest za darmo.

Opublikowano

0.15€

0.15€ wiem ale powiedz mi jak to władować skoro najbliższe psc jest 14 km z domu + psc za 20 zł nie można dać ponieważ coś tam że brakuje podobno ;)

Opublikowano

0.15€ wiem ale powiedz mi jak to władować skoro najbliższe psc jest 14 km z domu + psc za 20 zł nie można dać ponieważ coś tam że brakuje podobno ;)

Tak brakuje bo przeważnie to jest 2/3 zł więcej ach te podatki .

Ale zawsze jest psc za 30 .

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Są różne sposoby na levele steam, jak chociażby ten wspomniany filar społeczności. Jest wiele rzeczy do zrobienia i nie trzeba wszystkich wykonywać.

3adb6317fc.png

Opublikowano

Tak brakuje bo przeważnie to jest 2/3 zł więcej ach te podatki .

Ale zawsze jest psc za 30 .

Jest to aktualnie nie cale 2 zl ;).

Opublikowano

Żeby odblokować te dodawanie znajomych itd, musisz zakupić grę w sklepie steam, nie chodzi tu o aktywowanie klucza z innego źródła, ale kupno w sklepie u nich.

PSC to nie jest jedyna metoda doładowania portfelu steam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem gre na steam i mam 1 poziom xD co prawda wydałem 50 zł ale zawsze na jakieś skiny będzie te 10 euro do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...