Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena "niedokończonego" Spawnu

Tibson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj , jako że za niedługo mam zamiar otworzyć serwer ,to mam pytanie do was co sądzicie podkreślam "niedokończonym spawnie"? Wszystko robiłem na singlu bez żadnych takich jak np: WorldEdit itp, zwykły gamemode i własnoręcznie wszystko wykonane.

Nie zwracajcie uwagi na tę wodę czy też płaską ziemie bo jej nie będzie ! :P, i inne budowle poza spawnem  .

Czas budowy: 3 dni.

http://imgur.com/a/Uwcxo

Oraz podawajcie propozycję co jeszcze tam zbudować aby po prostu nie było pusto ;c "P 

Ssij Kupkę ciulku <3

Opublikowano

Mi się podoba, dodaj jeszcze napis swojego serwera w powietrzu i będzie git ^^

Opublikowano

Hmmmm, nawet może być. Ale jakoś rewelacji też nie ma.

Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

Opublikowano

Usuń te góry obok spawnu i będzie git, bardzo podoba mi się Flappy Bird :P

Tak jak wspomniałem jest to niedokończony spawn,góry napewno zostaną usunięte bo po prostu moim zdaniem nie pasują .

Ssij Kupkę ciulku <3

Opublikowano

Przydałoby się zagospodarować ten teren gdzie jest trawa.

Wtedy by było lepiej według mnie.

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

Opublikowano

no powiem ze jest ladnie, zrobisz jeszcze pare poprawek i bedzie git

Pomogłem w grach ? w czym kolwiek daj tego like motywuje do śledzenia forum ;] 

Opublikowano

Spawn budowany w 3dni?! Porażka ^^ Pozdrawiam :*

Porażkę to masz pewnie w domu,mógłbyś uzasadnić swoją wypowiedź bo w tej chwili jest ona nic nie warta.

Ale  uważam że tu nie ma żadnej porażki tym bardziej że nad budową siedzę na co dzień 1godzinę i 30 min ..

Ssij Kupkę ciulku <3

Opublikowano

Spawn jak na niekończony to prezentuje się lepiej niż kilkadziesiąt polskich serwerów które są zakładane na szybko...

Spawn jak dla mnie ładny dobrze się prezentuje, ale te latające rzeczy pousuwał ;/

Opublikowano

Spawn jak na niekończony to prezentuje się lepiej niż kilkadziesiąt polskich serwerów które są zakładane na szybko...

Spawn jak dla mnie ładny dobrze się prezentuje, ale te latające rzeczy pousuwał ;/

Rzeczy latające pousuwać ? no jeszcze zobaczę:

A co bym mógł dobudować ? tak aby urozmaicić spawn

Ssij Kupkę ciulku <3

Opublikowano

Według mnie spawn wygląda całkiem dobrze. Co do tych latających rzeczy, to je pousuwaj, ponieważ bez tego lepiej będzie spawn serwera się prezentował. 

Opublikowano

Jak dla mnie, słabe.

Dlaczego tak sądzisz? rozwiń swoje wypociny

Co mógłbym tam dodać a co usunąć >

Ssij Kupkę ciulku <3

Opublikowano

Ciekawa przejrzysta koncepcja, która wpada w oko za sprawą "latających" przedmiotów.

Wydaje mi się trochę, że gdzieś już widziałem podobny ;) Czyżbyś się wzorował jakimś projektem ?:)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Skoro spawn jest niedokończony to dlaczego nasza opinia ma być dokończona ?

Dokończ i dopiero potem daj do oceniania -_-

Opublikowano

Jak na niedokończony jest bardzo ładny, jak byś dodał jakiś napis z nazwą byłoby miód malina

Opublikowano

Dodaj nazwę servera, Możesz wybudować Dużego creepera. Świnke [świniarnie (jeżeli ona będzie)] i mario. Lecz spawn i tak wygląda bardzo fajnie.

I Jeśli będzie ci sie chciało pomniki adminów servera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...