Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TEKST W DERINIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest ustawione w którymś z questów , musisz poszukać w którym bo ciężko powiedzieć kiedy nie widze jakie masz questy.

Niestety w tym problem ze kazdy quest przeszukalem w notepadzie i nie ma go :O

8999514546913221016689.png

Opublikowano

Teraz zaden quest nie dziala hahah :D (reload q) nic nie daje.

Posłuchałeś się debila ;d Wgraj od nowa. Pokaż mi jakie masz questy. Zrób ssa. Według mnie ten napis znajduje się w queście wraz z itemami na start.

IDcncno.png

Opublikowano

Posłuchałeś się debila ;d Wgraj od nowa. Pokaż mi jakie masz questy. Zrób ssa. Według mnie ten napis znajduje się w queście wraz z itemami na start.

Jesteś kretynem czy udajesz? W object są zapisane wszystkie skompilowane questy.

./qc nazwa.quest, /reload q i masz to co chcesz..

Ja p******e jacy ułomni ludzie są na tym forum to się w pale nie mieści, @charlie120 pomagasz komuś, a nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz.

Opublikowano

Nie ma go wlasnie z itemkami na start bo tego questa dawno edytowalem ;o

9487814218578541016689.jpeg

Jesteś kretynem czy udajesz? W object są zapisane wszystkie skompilowane questy.

Ja p******e jacy ułomni ludzie są na tym forum to się w pale nie mieści, @charlie120 pomagasz komuś, a nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz.

:)

Opublikowano

sprawdz  locale.py w cliencie  albo game.py w cliencie jest funckaj ktora po zalogowaniu sie do gry  moze wyswietlac ten tekst

Opublikowano

sprawdz  locale.py w cliencie  albo game.py w cliencie jest funckaj ktora po zalogowaniu sie do gry  moze wyswietlac ten tekst

Niestety takze jej nie ma sprawdzalem juz kilka razy :O

Opublikowano

A Ty mu tak pomagasz że dajesz mu dodatkową robotę.

Sprawdź questy takie jak: nowy, nowy_gracz, player login, ogłoszenia. Według mnie w którymś z tych powinien być.

Jak coś pisz na gg:51792163.

IDcncno.png

Opublikowano

Sprawdź questy takie jak: nowy, nowy_gracz, player login, ogłoszenia. Według mnie w którymś z tych powinien być.

te questy sam dodawalem na serwer ich nie bylo wczesniej :D tak wiec niestety w nich nie moze tego byc ;/

Opublikowano

Pisz na gg będzie lepiej.

To napisz do mnie na gg w prof mam.

Bo widze ty nie masz swojego :D

Dzieki wszystkim za probe pomocy narazie temat zamknijcie ;/

Opublikowano

Jak coś pisz na gg:51792163.

Dodatkową robotę? To lepiej żeby szukał w obiektach tego właśnie questu zamiast wczytał od nowa swoje własne?

Jesteś kretynem. Elo

Opublikowano

Dodatkową robotę? To lepiej żeby szukał w obiektach tego właśnie questu zamiast wczytał od nowa swoje własne?

Jesteś kretynem. Elo

W przeciwieństwie do Cb próbowałem mu pomóc a nie kazać Mu od nowa wgrywać questy. Zamiast spamować byś Mu pomógł.

Ps: temat close. Pomogłem Mu z tym.

IDcncno.png

Opublikowano

Skoro napisał, że przejrzał wszystkie questy i w żadnym tego nie ma to jedyna opcja to client albo object.

Jeżeli to object to usunięcie objectu spowodowało, że skompliowany wcześniej quest się usunął.

To nie jest pomoc? ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...