Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Specjalne nagrody - Minecraft

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda, że nie ma autoryzacji bo ktoś ustawi sobie kogoś z premką i ma avatar :P

Chyba niewykonalne, bo nie będziemy prosić o passy do konta, a nie mam pomysłu na inną autoryzację.
Opublikowano

Rzeczywiście szkoda, że można sobie ukraść czyiś nick. Prosiłabym o jakikolwiek sposób na autoryzację - może faktycznie serwer byłby odpowiedni. A bajer czaderski.

KLIKNIJ

ABY PRZEJŚĆ DO PREZENTACJI ODCINKA ZWIĄZANEGO Z LEAGUE OF LEGENDS

Opublikowano

Naprawdę zróbcie autoryzację, serwer będzie w sam raz, passy... no są ludzie którzy by nie zaufali.

Ew. Podanie e-mail na które zarejestrowane jest konto, oraz potwierdzenie jakimś kodem (jeśli e-mail nie będzie należał do właściciela konta, to nie będzie mógł kontynuować) :)

bannergif.gif

Opublikowano

Niestety nie obsługuje skinów 1.8+, gdzie oprócz głowy, jest również druga warstwa "hełmu" (co w moim przypadku bardzo psuje wygląd :( ) (opcja opcjonalna oczywiście, bo niektórzy wolą bez tego ;) )

A co z nadchodzącą możliwością zmiany nicku? Lepszym rozeiazaniem byłaby dodatkowa możliwość podania numeru UUID (opcjonalnie) z informacją, gdzie można znaleźć swój identyfikator. (Jest gdzieś w ustawieniach konta minecraft.net / mojang.com z czego co pamiętam ;) ).

Wydaje mi się, że pod avatarem powinien też być nick (opcjonalnie oczywiście)

Opublikowano

Jaki jest sens autoryzacji skoro każdy może wrzucić sobie dowolny skin do gry ;_;?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...