Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulubione Ulti

0Zaraki0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć napisałem ten temat aby podzielić się nawzajem swoimi ulubionymi czy waszym zdaniem dobrymi R'kami.Prosze o nie krytykowanie wyboru innych ponieważ każdy ma inne zdanie.

Moim jest Ult Dariusa,True DMG,dodatkowy DMG z pasywki i do tego możemy użyć go następny raz gdy kogoś nim zabijemy  B).

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zed, zawsze mi się podobało najbardziej, nie mam pojęcia dlaczego. Może pasuje jakoś do mojego stylu gry.

Opublikowano
­No cóż, ulti Rumble jest genialne - cooldown nie jest najlepsze, ale zadaje ogromny dmg, może zgarnąć łatwą pentę i zespołowi wygrać teamfight. ;)
Opublikowano

Katarina *.* - jeśli umiesz szybko klikać i nie masz kompa na węgiel to strzelasz pentakille w każdym tf, lecz musisz umieć się wbić, bo jeśli wbijesz pierwszy to dostaniesz wszystkie cc od enemy i tyle z Twojej penty.

Zed - fajne ulti, dużo możliwości, jeśli ktoś nie umie grać na Zeda to nawet nie będzie wiedział co sie dzieję :D 

ttpng_wxsaxxe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...